Ugrás a tartalomra

Folytatódik a távfűtés csőcseréje az Avas II. ütemben, a Sályi utcánál

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 04. szombat 20:25
Hétfőn kezdődik a távfűtési körvezeték építésének második szakasza az Avas II. ütemben, a távhőszolgáltatás biztonságának növelése érdekében.
Fotók: Mocsári László

Május 6-tól távfűtési vezetéképítési munkák kezdődnek a Sályi István utca 24. és 26. szám alatti társasházak és a Sályi utcai játszótér környezetében - tudatta a MIHŐ. 

A Sályi István utca 24. és 26. szám alatti társasházak között forgalomkorlátozás várható. A tervek szerint augusztus közepéig tartó munka eredményeként új, korszerű és energiatakarékosabb, közvetlenül földbe fektethető, előreszigetelt acél csővezeték kerül beépítésre az Avasi lakótelep szolgáltatás üzembiztonságának növelése érdekében.

Az építés miatt előreláthatólag május 13-tól, május 31-ig, a Sályi István utca 24. és 26. szám alatti társasházak között az úttestet lezárják. Továbbá két Sályi utcai parkolóhely ideiglenes igénybevétele is szükséges lesz a kivitelezés lebonyolításához.

A munkavégzéssel érintett közterületet, járdát, úttestet a munkavégzést követően a lehető leghamarabb, ha kell szakaszosan is helyreállítja a MIHŐ Kft. által megbízott vállalkozó. A vezetéképítés munkálatai a távhőszolgáltatást és a meleg víz ellátást nem akadályozzák.

A vezetékcsere munkálataihoz kapcsolódó forgalomkorlátozások miatt a közlekedők szíves megértését és türelmét kéri a MIHŐ.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!