2017. november 21. Olivér
Miskolc
0°C / 4°C
Az első harmadban eldöntötte a kupamérkőzést a DVTK Jegesmedvék csapata
dvtk.eu
|
2017. október 20. 15:45
|
frissítve: 2017. október 21. 22:23
A Kontinentális Kupa selejtezőjének első mérkőzésén a spanyol Txuri Urdin San Sebastian együttesével találkozott a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapata – kiütés lett a vége.

Október 20-23. között Brassó ad otthont a Kontinentális Kupa selejtezőjének. A DVTK Jegesmedvék a spanyol Txuri Urdin San Sebastian csapatával csaptak össze, és arattak kiütéses, 5-0-s győzelmet.

Kontinentális Kupa, eredmény (dvtk.eu):

Txuri Urdin San Sebastian – DVTK Jegesmedvék 0-5 (0-3, 0-2, 0-0)
DVTK Jegesmedvék: Adorján (Kiss) - Rusk, Leppanen, Galanisz, Miskolczi, Magosi - Rantanen, Láda, Pavuk, Vas, Sakaris - Gőz, Joe, Ritó, Tóth A., Kulmala - Vojtkó, Albert, Kölllő, Berta, Tóth G. Vezetőedző: Mikael Tisell

Txuri Urdin San Sebastian: Alcaine (Exteberria) - Klepac, Mrna, Gavilanes, Puyelo, Solorzano - Vea, Kortabitarte, Fuentes, Lantos, Munoz - Vea, Lausen, Moran, Arraras, Cabra - Vea, Mairal, Alberdi, Aizpurua, Sokolov. Vezetőedző: Marcelino Luis

kontinent_kupa_dvtk_jegesmedvek.jpeg

Forrás: dvtk.eu

1. harmad – 08:35: Miskolczi (Gőz) 0-1
1. harmad – 13:31: Magosi (Láda) 0-2
1. harmad – 18:23 Joe (Kulmala, Ritó) 0-3 emberelőnyből
2. harmad – 34:04 Sakaris (Láda, Gőz) 0-4 emberelőnyből
2. harmad – 34:50 Joe (Kulmala, Tóth A.) 0-5

További program:

október 21.
Crvena Zvezda Belgrade – DVTK Jegesmedvék

október 22.
DVTK Jegesmedvék – ASC Corona Brasov.

Nem
Csapatsport
Fizikális mérkőzést vitt el az Oroszlány csapata. A harmadik helyen álló MEAFC fogadta a veretlen listavezető tavalyi bronzérmes Oroszlányt.
Baleset
Egy személyautó és két kisbusz karambolozott hétfőn kora este a Taktakenéz és Prügy közötti úton. A személyautó egyik utasa a helyszínen életét vesztette, a másikat súlyos sérülésekkel szabadították ki az összeroncsolódott járműből.
Egészségügy
Több mint hétszázezer forint értékben adományozott klímaberendezéseket egy üdítőitalokat gyártó vállalat a megyei központi kórház Gyermeksebészeti Traumatológiai és Égési Osztályának. Az pénzt két jótékonysági sportrendezvényen gyűjtötték össze, és más cégektől is kaptak támogatást.
Városinfó
A 2015 októberében felesküdött, seriffeknek is nevezett körzeti rendészek állandó, személyes kapcsolatban vannak területük lakóival, s megfelelő helyismerettel rendelkeznek ahhoz, hogy napi ügyeik során is segítsék a miskolciakat. Egy miskolci nő a napokban levélben mondott köszönetet az egyik rendész tevékenységéért.
Megye
Éppen gyanúsított kihallgatásáról tartott haza az a putnoki férfi, aki a séta helyett ismét inkább biciklit lopott.
Egyéni sport
Zurai Rajmund, a DVTK-MVSI tehetsége a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel a miskolci Zrínyi Ilona Gimnázium tornacsarnokában, november 18-án megrendezett serdülő szabadfogású országos bajnokságon, ahol még négy társa is érmes lett.
Miskolc
Ismét cipősdobozban várják a rászorulóknak szánt ajándékokat a Herman Ottó Múzeumban.
Kultúra
A magyar beat-rock hagyományaiból táplálkozó csapat sokat értető és elgondolkodtató szövegeivel, ugyanakkor fülbemászó dallamaival jogosan reménykedik abban, hogy az egész ország megismeri nevüket és dalaikat.
Egészségügy
A Movember Mozgalom egy világszerte ismert figyelemfelkeltő mozgalom, amelyet minden év novemberében rendeznek meg, hogy felhívják a figyelmet a prosztatarákra. A Megyei Központi Kórház az Első Miskolci Lions Klubbal karöltve, ingyenes szűrést szervez Miskolcon 2017. november 25-én, a prosztatarák elleni küzdelem jegyében.
Közélet
Advent a karácsony (december 25.) előtti negyedik vasárnappal – más megfogalmazásban a Szent András apostol napjához (november 30.) legközelebb eső vasárnappal – veszi kezdetét, és karácsonyig tart. Idén december 3-án lesz advent első vasárnapja.
Miskolc
Nagyon szerencsések vagyunk mi, miskolciak, de sokszor észre sem vesszük! Elvakítanak minket a hétköznapi problémáink, napi teendőink közben csak végigrohanunk ezen a csodálatos városon, amelyet igazából nem is ismerünk.

Videótár

26. Francia Filmnapok
02:06
2017. november 20.
Koraszülöttek Világnapja
01:59
2017. november 20.
MVK Zrt balesetmentes közlekedés
01:41
2017. november 20.
Védjünk meg Magyarországot Ifj Lomnici Zoltán
02:35
2017. november 20.