2017. december 15. Valér
Miskolc
0°C / 7°C
Fordított az Újpest ellen a DVTK
dvtk.eu
|
2017. szeptember 24. 09:27
|
frissítve: 2017. szeptember 26. 19:32
Az Újpestet fogadta a DVTK női labdarúgócsapata a Jet-Sol Liga 5. fordulójában Kazincbarcikán.

dvtk_ujpest_olivera_markovic.jpeg

Forrás: dvtk.eu

Jet-Sol Liga, 5. forduló, eredmény (dvtk.eu):

Diósgyőri VTK – Újpest FC 2-1 (0-1)

Kazincbarcika, Pete András Stadion, 100 néző. Játékvezető: Molnár Réka (Nagy Petra, Kiss Petra)
DVTK: Szabó L. - Sandu, André, Boros K., Vachter, Markovic, Tóth A., Kresák, Jáhn, Kerekes, Olar.
ÚFC: Szinyei - Dencz, Kajdy, Kiss N., Nagy Sz., Véglás, Kiss F., Jakus, Kuhár, Vidács, Andriska.

Csere: Kuhár helyett Molnár R. a 82. percben.
Sárga lap: Andriska a 41., Markovic az 53., Kresák a 76., Kajdy a 80., Jakus a 84. percben.
Gólszerző: Kuhár (0-1) a 13., Sandu (1-1) a 65., Olar (2-1) a 85. percben.

Tóth Alexandra csapatkapitány: – Küzdelmes mérkőzés volt, jól tartotta magát az Újpest. Nagyszerűen játszottunk, sokat birtokoltuk a labdát és uraltuk a mezőnyt. Gratulálok a csapat második élvonalbeli győzelméhez!

Nem
Kultúra
A Miskolci Galéria Rákóczi-házában, teltház előtt nyitották meg csütörtök délután Meilinger Dezső festőművész emlékkiállítását.
Közélet
Jogászi Szerepcsere Napot és cikkíró versenyt is rendezett idén a Miskolci Törvényszék – utóbbi eredményeinek kihirdetésére a „dr. Csillám István emlékév” gálán került sor december 14-én.
Miskolc
Az adományt Mága Zoltán hegedűművész legutóbbi koncertjén ajánlotta fel. Az adományból csütörtökön a Páli Szent Vince Szeretetszolgálat, a Református kismamaház, a Miskolci Bibliaház kapott, és a Szent István téri Szeretetdobozba is jutott belőle.
Városinfó
A stadion, a diósgyőri edzőközpont és hamarosan a Lévay Gimnázium is csatlakozik a környezetbarát miskolci távhőre. Sikeresnek értékelte az évet a MIHŐ ügyvezetője.
Miskolc
A program egyre népszerűbb, mind többen vesznek részt a sütikészítésben. Szerdán délután Demeter Ervin kormánymegbízott és Csöbör Katalin országgyűlési képviselő is szaggatta a formákat.
Kriminális
A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra elrendelte az előzetes letartóztatását annak a gyanúsítottnak, aki a gyanúsítás szerint december 11-én gépkocsijával balesetet okozott, majd továbbhajtott.
Miskolc
A miskolciak számtalan esetben bizonyították már, hogy ha jótékonyságról van szó, számíthatnak rájuk! A szombati program szervezői most is bíznak abban, hogy az Advent Miskolc keretein belül megtartandó véradáson sokan ott lesznek a városháza aulájában.
Közélet
Legalább 10-30 perces késéssel közlekednek a személyvonatok a Budapest-Hatvan-Miskolc vasútvonalon csütörtökön – közölte a Mávinform az MTI-vel.
Kultúra
Kialakult a Maestro Solti Nemzetközi Karmesterverseny pénteki döntőjének sorrendje és hogy a hat versenyző – köztük Cser Ádám, a Miskolci Nemzeti Színház karmestere – melyik szimfonikus művet vezényli majd a pécsi Kodály Központban.
Kriminális
A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája január 14-ig elrendelte az előzetes letartóztatását annak a gyanúsítottnak, akivel szemben jelentős értékre elkövetett lopás bűntette miatt indult büntetőeljárás.
Belföld
Mintegy 63 ezer pályázat érkezett az Otthon melege pályázatra – mondta Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

Videótár

Avalon Mikulásfutás
01:50
2017. december 12.
Adventi foglalkoztató, királyi ételek
02:12
2017. december 12.
Téltánc a koraszülöttekért
02:07
2017. december 12.
Szeretet sütiért adomány
01:34
2017. december 12.