2017. december 11. Árpád
Miskolc
-1°C / 8°C
Így kell példát mutatni a gyereknek...! – Két nő verekedett össze (Videóval!)
faktor.hu
|
2017. október 11. 11:32
|
frissítve: 2017. október 13. 09:36
Egymásra támadt két nő az egyik gyorsétteremben Houstonban. A gyorsétterem egyik alkalmazottja, egy terhes vendéggel verekedett össze.

Az ötödik gyerekével várandós Carla Deleon 3 éves kislányával várakozott a sorban, mikor a vendégtérben tartózkodó, afro-amerikai kasszás agresszívan kezdett viselkedni vele, mert állítólag a kislány "furcsán nézett rá". A kasszás szerint viszont az anya kezdte sértegetni őt, "minősíthetetlen jelzőkkel illetve" - írja New York Post.

A két nő nemsokára már üvöltözve veszekedett, a vendégek közül többen is mobiljukkal filmezték a vitát. Egy idő után azonban a kasszás elsétált, Deleon pedig kislányával a karjaiban hátrasétált a falhoz - ekkor azonban a Mekis nő egy nagy pohárnyi jeget borított az anyára.

A két nő ezek után pofozkodni kezdett, egymás haját tépve kiabáltak, többen is megpróbálták szétválasztani őket, de ez egyáltalán nem volt egyszerű feladat.

Deleon beperelte a gyorsétterem dolgozóját, elsősorban azért, mert a jeges támadás során kislánya is megsérült: több horzsolás is keletkezett a bőrén, és feldagadt az arca. Az anyát az borzasztotta el leginkább, hogy a nő képes volt úgy rátámadni, hogy látta, a gyermekét tartja a karjaiban.

Nem
Miskolc
Miskolcra is megérkezett az idei tél első komolyabb havazása. Az ünnepi díszbe és fényekbe öltözött belváros most még különlegesebb látványt nyújt – nézd meg a felvételeinket!
Egyház
Advent második vasárnapján több helyen lobbant lángra a Remény gyertyája Miskolcon, a városrészek adventi koszorúin. Ezúttal is látványos, meghitt ünnepség volt a Diósgyőri várnál, az Otthon téren pedig Novák Józsefné és Hubay György önkormányzati képviselők gyújtották meg a várakozási időszak második gyertyáját.
Baleset
Valósággal "felrobbantak" a helyi internetes fórumok a szombat esti, halálos gázolás kapcsán, sokan nyilvánítanak részvétet, illetve olyanokat is írnak, hogy a jelzett területen sokszor idéznek elő veszélyes közlekedési helyzeteket a rendezvényekre tartó, vagy onnan távozó fiatalok.
Baleset
Fejsérülést szenvedett egy utas vasárnap kora este az egyetem környékén, miután egy helyi busz forgalmi okok miatt hirtelen fékezésre kényszerült.

Videótár

Csongor és Tünde a Kamarában
01:48
2017. december 08.
Gyerekek a Szeretet sütigyárban
01:27
2017. december 08.
Energetikai korszerűsítés a kórházban
01:29
2017. december 08.
Száz éves a Finn Köztársaság
01:13
2017. december 08.