2017. december 15. Valér
Miskolc
0°C / 7°C
A legjobb nyolc között a PannErgy MVLC a Magyar Kupában!
minap.hu
|
2017. szeptember 24. 13:32
|
frissítve: 2017. szeptember 25. 12:34
Ott folytatta a kupaküzdelmeket a miskolci csapat, ahol tegnap abbahagyta. Sőt! Vasárnap délelőtt a Szentest több mint tíz góllal verték, így eldőlt, hogy ott vagyunk a legjobb nyolcban a Magyar Kupában!

A 14-3-as arányú győzelem a Szentes ellen bebiztosította a továbbjutást a BENU Magyar Kupa miskolci selejtezőköréből.

A 7-0-ás kezdés hamar eldöntötte a 3 pont sorsát, ezúttal a miskolciak közül nyolcan is betaláltak az ellenfél kapujába, emellett Sike József edző sorcserékkel tartotta frissen a csapatot.

Berta József és Aleksey Kuzmenko is megszerezte első gólját hazai környezetben.

mvlc_pecs_170923ml_23.jpg

Fotó: Mocsári László

Góllövők:
Misic 4, Dőry 2, Berta 2, Jakab 2, Aleksey 1, Milicic 1, Hornyák 1, Bowen 1

Mindenkit várnak a szervezők az esti mérkőzésre, ahol a bivalyerős ZF-Eger lesz az ellenfél 19:30-tól.

Nem
Kultúra
A Miskolci Galéria Rákóczi-házában, teltház előtt nyitották meg csütörtök délután Meilinger Dezső festőművész emlékkiállítását.
Közélet
Jogászi Szerepcsere Napot és cikkíró versenyt is rendezett idén a Miskolci Törvényszék – utóbbi eredményeinek kihirdetésére a „dr. Csillám István emlékév” gálán került sor december 14-én.
Miskolc
Az adományt Mága Zoltán hegedűművész legutóbbi koncertjén ajánlotta fel. Az adományból csütörtökön a Páli Szent Vince Szeretetszolgálat, a Református kismamaház, a Miskolci Bibliaház kapott, és a Szent István téri Szeretetdobozba is jutott belőle.
Városinfó
A stadion, a diósgyőri edzőközpont és hamarosan a Lévay Gimnázium is csatlakozik a környezetbarát miskolci távhőre. Sikeresnek értékelte az évet a MIHŐ ügyvezetője.
Miskolc
A program egyre népszerűbb, mind többen vesznek részt a sütikészítésben. Szerdán délután Demeter Ervin kormánymegbízott és Csöbör Katalin országgyűlési képviselő is szaggatta a formákat.
Kriminális
A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra elrendelte az előzetes letartóztatását annak a gyanúsítottnak, aki a gyanúsítás szerint december 11-én gépkocsijával balesetet okozott, majd továbbhajtott.
Miskolc
A miskolciak számtalan esetben bizonyították már, hogy ha jótékonyságról van szó, számíthatnak rájuk! A szombati program szervezői most is bíznak abban, hogy az Advent Miskolc keretein belül megtartandó véradáson sokan ott lesznek a városháza aulájában.
Közélet
Legalább 10-30 perces késéssel közlekednek a személyvonatok a Budapest-Hatvan-Miskolc vasútvonalon csütörtökön – közölte a Mávinform az MTI-vel.
Kultúra
Kialakult a Maestro Solti Nemzetközi Karmesterverseny pénteki döntőjének sorrendje és hogy a hat versenyző – köztük Cser Ádám, a Miskolci Nemzeti Színház karmestere – melyik szimfonikus művet vezényli majd a pécsi Kodály Központban.
Kriminális
A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája január 14-ig elrendelte az előzetes letartóztatását annak a gyanúsítottnak, akivel szemben jelentős értékre elkövetett lopás bűntette miatt indult büntetőeljárás.
Belföld
Mintegy 63 ezer pályázat érkezett az Otthon melege pályázatra – mondta Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

Videótár

Avalon Mikulásfutás
01:50
2017. december 12.
Adventi foglalkoztató, királyi ételek
02:12
2017. december 12.
Téltánc a koraszülöttekért
02:07
2017. december 12.
Szeretet sütiért adomány
01:34
2017. december 12.