2018. március 18. Sándor, Ede
Miskolc
-7°C / -2°C
Új köntösben, de a jól megszokott ízekkel vár a Creppy PalacsintaHáz
Muntyán Bernadett
|
2018. február 19. 11:13
|
frissítve: 2018. február 19. 11:14
Most már nem csak másképp gondolhatunk a palacsintára, de mindezt egy teljesen új, fiatalos, kényelmes, creppys környezetben tehetjük meg a Kis-Avas vadregényes dombívein, ahol minden gyermekkori álmunk valóra válhat.

palacsintaház.jpg

”Január 20-án egy háromhetes, feszített tempójú, percre pontosan megtervezett, összetett felújítási munkálatot követő felújításon során teljesen megújult a PalacsintaHáz arculata, immáron teljesen Creppyssé vált.” – ovlasható a Creppy Palacsintaház Facebook oldalán.

creppy_5.jpg

Forrás: Creppy PalacsintaHáz Facebook oldala

– Januárban történet egy nagyobb lélegzetvételű leállás – tudtuk meg Oszlánczi Rékától, a Creppy Palacsintaház tulajdonosától. – Teljes belső arculatváltáson ment át a Creppy: egy igényesebb fazont kapott – emelte ki. Megújult az étterem, a pince rész, és a pult is, melynek összhatása maximálisan elnyerte a palacsinta rajongóink tetszését, mi több, ez az igazi Creppy élmény mindenkit lenyűgöz.

creppy_2.jpg

Egy sokkal letisztultabb, sokkal kényelmesebb bútorokkal ellátott étteremmel vár most már mindenkit a palacsinta mennyországa Miskolcon, a Kis-Avas vadregényes dombívén.  Ez a hétköznapi, egyszerű, serpenyőben percek alatt kisüthető tészta, teljesen új értelmet nyert a Creppy csapatának köszönhetően. Van csokis változat, aztán van fagylalttal megspékelt, lazacos, vörösboros marhapörkölttel tálalt, rántott... és még napestig sorolhatnám. Olyan fogásokkal ismerkedhetünk meg ezen a különleges helyen, amelyekkel egyszerűen nem lehet betelni. Különleges íz-élmény, és szemet gyönyörködtető tálalás jellemzi a Creppy csapatmunkáját. Mi több március 1-jétől szezonális kínálattal is bővül a Creppy étlapja.

creppy_4.jpg

– Reméljük, hogy még jobb rendezvényeket, és még több találkozókat tudunk majd szervezni a vendégeinknek az új külsőbe öltöztetett PalacsintaHázban, ahol még kényelmesebben tudnak majd palacsintázni – tette hozzá Oszlánczi Réka.

11_eves_a_palacsintahaz_20171020_bl_019_web.jpg

– 2006-ban, amikor megálmodtuk a PalacsintaHázat, az volt az alapgondolatunk, hogy nem szeretnénk egy újabb „rántott húsos-sültburgonyás” éttermet létrehozni. Nem hagyományos ételeket, hanem egy igazi, újhullámos gasztronómiát szerettünk volna megalkotni – mondta el Réka. – Nagyon sokan kérdezték, kérdezik tőlem, hogy miért éppen a palacsinta? Én erre mindig azt szoktam mondani: azért, mert a palacsintát mindenki szereti! Legalábbis tízből kilenc ember tuti! Viszont végső soron egy tésztáról van szó, amelyet nem csak édességként – kakaós vagy lekváros palacsintaként – lehet elképzelni, hanem számtalan módon tovább lehet gondolni. Egy zöldséges palacsinta például gyönyörűen megállja a helyét akár egy vörösboros marhapörkölt mellett is - hangsúlyozta a tulajdonos.

creppy.jpg

Oszlánczi Réka, a Creppy PalacsintaHáz tulajdonosa, Forrás: Creppy PalacsintaHáz Facebook oldala
Nem

Videótár

Koszorúzás a nemzeti ünnepen
04:56
2018. március 16.
Csöbör Katalin ünnepi beszéde
08:55
2018. március 16.
Kriza Ákos ünnepi beszéde
06:09
2018. március 16.
Családinap 2018.03.16.
04:10
2018. március 16.