2017. december 11. Árpád
Miskolc
-1°C / 8°C
Új ügyvezetője lett a DVTK-nak
dvtk.eu
|
2017. október 12. 21:52
|
frissítve: 2017. október 14. 08:26
A DVTK észak-magyarországi sportfejlesztési programjához kapcsolódó miskolci, egri, salgótarjáni és felvidéki infrastruktúra beruházásokat, valamint a további regionális terjeszkedést és az új sportágak tervszerű integrációját a jövőben Szabó Tamás irányítja, aki a kibővült feladataira tekintettel a Diósgyőr FC Kft-ben betöltött ügyvezetői posztját a DVTK tulajdonosainak egybehangzó döntése értelmében Sántha Gergelynek adja át.

– Köszönöm Tamásnak az elmúlt négy évben a Diósgyőr FC Kft-ben végzett munkáját, irányításával mind szervezetileg, mint infrastruktúrában hatalmas fejlődésen ment keresztül a labdarúgó szakosztályunk. Nehéz helyzetben vállalta el az ügyvezetői feladatokat, sokszor volt szükségünk a közel két évtizedes vállalatvezetői tapasztalataira, de közösen sikerült minden problémára megoldást találnunk. Azon leszek, hogy a megkezdett munka tovább folytatódjon, és a fejlődés töretlen legyen – mondta Sántha Gergely, a Diósgyőr FC Kft új ügyvezetője.

– Óriási megtiszteltetés, hogy a DFC Kft. ügyvezetője lehettem – fogalmazott Szabó Tamás. – Amikor elvállaltam a cég vezetését, akkor több évtizedes lemaradásban voltunk elsősorban az utánpótlás és az infrastruktúra terén, nem egészen négy év alatt azonban ezt a hátrányt sikerült ledolgozni, sőt sok esetben már mi tudunk példát mutatni másoknak. Hivatalosan is régió utánpótlásának vezetői vagyunk, minden feltétel adott a magas szintű szakmai munkához, és nemsokára felépül az új fantasztikus stadionunk is. Különösen örülök, hogy az első csapatnál Bódog Tamás, az utánpótlásban pedig Benczés Miklós és Sütő Szilárd személyében sikerült megtalálnunk azokat a szakembereket, akik garanciát jelentenek a magas színvonalú szakmai munkára a következő években, így nyugodt szívvel tudom átadni a Kft. irányítását Gergelynek, akitől szintén rengeteg segítséget kaptam az elmúlt években és akinek ezúton is sok sikert kívánok!

– Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy támogatta a munkámat, különösen a családomnak, kollégáimnak, támogatóinknak, és természetesen Leisztinger Tamás úrnak, akinek a személyes áldozatvállalása nélkül a céljainkból csak nagyon-nagyon keveset tudtunk volna megvalósítani. Az új feladatkörömben a DVTK egészének, és egyenként az összes jelenlegi és új szakosztályának a folyamatos fejlődéséért fogok dolgozni, ami rendkívül érdekes és kihívásokkal teli feladat és nagy örömmel látok neki a munkának – tette hozzá a leköszönő ügyvezető.

Nem
Miskolc
Miskolcra is megérkezett az idei tél első komolyabb havazása. Az ünnepi díszbe és fényekbe öltözött belváros most még különlegesebb látványt nyújt – nézd meg a felvételeinket!
Egyház
Advent második vasárnapján több helyen lobbant lángra a Remény gyertyája Miskolcon, a városrészek adventi koszorúin. Ezúttal is látványos, meghitt ünnepség volt a Diósgyőri várnál, az Otthon téren pedig Novák Józsefné és Hubay György önkormányzati képviselők gyújtották meg a várakozási időszak második gyertyáját.
Baleset
Valósággal "felrobbantak" a helyi internetes fórumok a szombat esti, halálos gázolás kapcsán, sokan nyilvánítanak részvétet, illetve olyanokat is írnak, hogy a jelzett területen sokszor idéznek elő veszélyes közlekedési helyzeteket a rendezvényekre tartó, vagy onnan távozó fiatalok.
Baleset
Fejsérülést szenvedett egy utas vasárnap kora este az egyetem környékén, miután egy helyi busz forgalmi okok miatt hirtelen fékezésre kényszerült.

Videótár

Csongor és Tünde a Kamarában
01:48
2017. december 08.
Gyerekek a Szeretet sütigyárban
01:27
2017. december 08.
Energetikai korszerűsítés a kórházban
01:29
2017. december 08.
Száz éves a Finn Köztársaság
01:13
2017. december 08.