2017. október 20. Vendel
Miskolc
8°C / 19°C

Hírek

A miskolci Dr. Szabó Gyula Bemutató Csillagvizsgáló következő, távcsöves bemutatással egybekötött előadását, a Csillagpartyt október 27-én 18 óra 30 perctől tartja.
A korábbiakhoz képest is parázs hangulatúnak ígérkezik a csütörtökön kezdődött uniós csúcstalálkozó azok után, hogy az Európai Parlament szakbizottsága megszavazta a dublini szabályozás reformtervezetét.
Barack Obama volt amerikai elnök Virginiában kampányolva a demokraták kormányzójelöltje mellett csütörtökön leszögezte: a novemberi voksoláson az amerikai demokrácia a tét.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat kiadta napi jelentését. Nem fog örülni!
Gyermekek szexuális kizsákmányolásával foglalkozó pedofilhálózatot göngyölített fel az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI), 84 gyermeket mentett ki az emberkereskedők fogságából.
A Miskolci Balett táncosai elevenítik meg a második világháború alatt játszódó amerikai mozifilmet. A pergő történet egyszerre melodráma, krimi és kalandfilm. A bemutató október 20-án lesz a Kamaraszínházban.
A tartós, sűrű köd miatt a fél országra figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Oroszország haladéktalanul és szimmetrikus módon reagál majd, ha az Egyesült Államok felmondja a szárazföldi állomásoztatású rövid és közepes hatótávolságú rakéták felszámolásáról megkötött (INF) szerződést - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön Szocsiban, a Valdaj vitaklub tanácskozásán.
Az 1956-os forradalom és szabadságharc 61. évfordulója tiszteletére szervezett versmondó versenyt a miskolci középiskolásoknak a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár.
Krakkóban csütörtökön hivatalosan is megkezdte tevékenységét a NATO magyar részvétellel létesített elhárítási kiválósági központja, az ünnepségen részt vevő Simicskó István honvédelmi miniszter hangsúlyozta, hogy az intézmény létrehozásával a közép-európai térség biztonsága is erősödött.

Oldalak

Videótár

Idősek tanácsa alakul Miskolcon
04:15
2017. október 19.
Miskolc nagy fejlődés előtt áll, megint ipari központ lesz
02:15
2017. október 19.
Miskolc az Automotive Hungary-n
03:23
2017. október 19.
Art of Magic Játék
00:26
2017. október 19.