2018. február 20. Aladár, Álmos
Miskolc
-3°C / 3°C

Hírek

Hamis mosószereket, öblítőket és lábápolási termékeket foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy internetes áruház miskolci raktárában több mint 1 millió forint értékben. Az ügyben iparjogvédelmi jogok megsértése miatt indult büntetőeljárás.
A várhatóan egyre intenzívebbé váló havazás miatt az országban csaknem kétezer tűzoltó áll készenlétben mintegy ötszáz technikai eszközzel – tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) kedd reggel az MTI-t.
A hét első felében minden magyarországi lakcímmel rendelkező választópolgár megkapja választási értesítőjét - mondta Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda elnöke hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján.
Kedden borongós időre számíthatunk kisebb havazással – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat Miskolci Veszélyjelző és Szolgáltató Irodája. Zsuzsanna-napon azt várták őseink, hogy megszólaljon a pacsirta, mert az a tavasz közeledtét jelzi.
Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy ittasan vezető férfival szemben, akit egy szabálytalan autós „szűrt ki” a forgalomból.
A kínai hatóságok azt követelik, hogy szabjanak ki súlyos büntetést arra az amerikai férfira, aki letörte és ellopta egy philadelphiai kiállításról egy kétezer éves kínai agyagkatona hüvelykujját.
Kiemelkedően szerepeltek az MVSC-MVSI judósai az elmúlt hétvégén, Miskolcon az U17-es korosztály számára kiírt XVI. Eb-Mex kupa nemzetközi versenyen.
A magyarországi filmes alkotók amerikai kapcsolatteremtését segítő filmes társaság alakult Kaliforniában - tájékoztatott Bunyik Béla, a Los Angeles-i magyar filmfesztivál alapító elnök-igazgatója vasárnap.
Kétnapos üléssel kezdte meg hétfőn tavaszi ülésszakát a parlament.
Az izraeli védelmi minisztérium kísérletet hajtott végre a „Nyíl-3" nevű, nagy hatótávolságú rakéták megsemmisítésére szolgáló rakétarendszerrel.

Oldalak

Videótár

Termelői Nap
01:55
2018. február 20.
Informatikai verseny
02:03
2018. február 20.
Véget ért a középiskolai jelentkezési időszak
01:46
2018. február 20.
Választás 2018 elkezdődött az aláírásgyűjtés
01:07
2018. február 20.