2017. december 12. Gabriella
Miskolc
4°C / 11°C
Bódog: „Szép győzelmet arattunk”
dvtk.eu
|
2017. július 16. 20:16
|
frissítve: 2017. július 18. 19:42
– A pillanatot lehet ünnepelni, de kőkeményen kell tovább edzeni. Holnaptól kezdődnek a szürke hétköznapok – figyelmeztetett a győztes diósgyőriek mestere a Vasas elleni bajnoki után.

Michael Oenning: - Először kell azt mondanom – szerencsére –, hogy rosszul játszottunk. Nem is volt olyan helyzetünk, ami alapján esélyünk lett volna a győzelemre. Ennek több összetevője van: ma is több játékosunk hiányzott, illetve végig kellett játszanunk a teljes nyarat, hiába ez az első bajnokink. Ez az egész évre nézve is komoly kihívás, amit figyelembe kell venni. Persze nem akarjuk erre hivatkozva a többi mérkőzést is elveszítni, de figyelembe kell venni az edzésterv összeállításakor. Ettől függetlenül az első öt percben nem szabad gólt kapni. Ez volt a találkozó kulcsmomentuma, ami eldöntötte a mérkőzést. Tudtuk, hogy a DVTK gyorsan játszik, és fizikailag is erős, mert az előző szezonban is tapasztaltuk, valamint a Galatasaray ellen is láttuk.

Megvolt a tervünk ennek a játéknak a kivédekezésére, de korán hátrányba kerültünk, ezért nem tudtuk végrehajtani. Már az elején látható volt, hogy az első öt percben számtalan beadása volt a DVTK-nak, ezután született a gól is. Távol áll tőlem, hogy elátkozzam a csapatot, tudtuk, hogy nehéz lesz a szezonkezdet, de szerettük volna jól kezdeni az idényt. Így alakult, el kell fogadnunk, megyünk tovább.

vasas_dvtk_bodog_170716.jpeg

Forrás: dvtk.eu

Bódog Tamás: – Nehéz mérkőzés volt, azonban az első perctől kezdve uraltuk a találkozót, ezért megítélésem szerint megérdemelten győztünk. Amit elterveztünk, az megvalósult, próbáltuk korán és magasan letámadni az ellenfelet, ami többé-kevésbé sikerült. Még van hová fejlődni, mert sokszor egy-két ütemmel később értünk oda, vagy el sem indultunk. Ezzel együtt le a kalappal a játékosok előtt, futómennyiségben, hozzáállásban hozzátették, ami elvárható, így tudtunk a Vasas fölé kerekedni. Ha Magyarországon egy csapat 90 percen keresztül tud sprintelni, ütközni, akkor nagy esélye van a győzelemre, mert dinamikában és futómennyiségben le vagyunk maradva az európai középmezőnytől. Szép győzelmet arattunk, a pillanatot lehet ünnepelni, de kőkeményen kell tovább edzeni. Holnaptól kezdődnek a szürke hétköznapok.

Nem
Baleset
Elgázoltak egy 55 éves férfit hétfőn este hat óra körül Miskolcon, a Szarkahegy utcában. Az áldozat belehalt a sérüléseibe, a sofőr elmenekült a helyszínről.
Baleset
Személyautóval ütközött hétfőn kora este Miskolc Adventi villamosa - tudta meg portálunk. Az anyagi kár jelentős.
Megye
Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal az ózdi férfival szemben, aki egy rendőri intézkedés során szidalmazta a járőröket.
Miskolc
A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták azt a férfit, aki öt autót is feltört Miskolcon.
Egyéni sport
Az előkelő második helyet érdemelték ki a DVTK-MVSI birkózói a december 10-én, Egerben megrendezett serdülő szabadfogású csapatbajnokság országos döntőjében. A rangos megmérettetésen 14 gárda vett részt.
Miskolc
A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai körözés alatt álló járművet szűrtek ki a közúti forgalomból Miskolcon.
Miskolc
A Szent István téren felállított Szeretetdoboz csaknem színültig megtelt ajándékokkal: a Szabó Lőrinc Általános Iskola tanulói 600 dobozt helyeztek el december 11-én az ország legnagyobb Szeretetdobozában.
Megye
Lezárta a nyomozást a rendőrség annak a 24 éves férfinak az ügyében, aki egy ózdi boltból különböző kozmetikai cikkeket lopott.
Közélet
Az elmúlt napokban több halálos közlekedési baleset történt az országban, amelyek során gyalogost gázoltak el. Fogadja meg a rendőrség baleset-megelőzési tanácsait!
Városinfó
Sikeres volt a telepfelszámolási program, javultak a közbiztonsági adatok, újra virágzik a turizmus – hangsúlyozta Kriza Ákos, Miskolc polgármestere a Magyar Hírlapnak adott interjújában.

Videótár

Csongor és Tünde a Kamarában
01:48
2017. december 08.
Gyerekek a Szeretet sütigyárban
01:27
2017. december 08.
Energetikai korszerűsítés a kórházban
01:29
2017. december 08.
Száz éves a Finn Köztársaság
01:13
2017. december 08.