2017. szeptember 25. Eufrozina, Kende
Miskolc
7°C / 17°C

Sport

A DVTK újjáalakult női röplabdacsapata győzelemmel kezdte a másodosztályú bajnokságot. A városi rivális MVSC ellen végig magabiztos játékkal, 3-0 arányban diadalmaskodtak a piros-fehérek.
A nagykőrösiek keményen tartották magukat, de végül miskolci siker született.
A Magyar Úszószövetség vasárnap tartotta rendkívüli közgyűlését, melynek legfontosabb napirendi pontja a visszahívott Bienerth Gusztáv utódjának, vagyis az új elnöknek a megválasztása volt.
Továbbra is kérdéses Tálas Zsuzsannának, a női röplabda-válogatott feladójának szereplése a németek elleni sorsdöntő Európa-bajnoki csoportmérkőzésen.
Ott folytatta a kupaküzdelmeket a miskolci csapat, ahol tegnap abbahagyta. Sőt! Vasárnap délelőtt a Szentest több mint tíz góllal verték, így eldőlt, hogy ott vagyunk a legjobb nyolcban a Magyar Kupában!
Az Újpestet fogadta a DVTK női labdarúgócsapata a Jet-Sol Liga 5. fordulójában Kazincbarcikán.
Az OTP Bank Liga 10. fordulójában a Groupama Arénában fogadta a DVTK-t az FTC.
A 22. percben Vad II István játékvezető félbeszakította a Vasas-Haladás mérkőzést a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, tizedik fordulójában, mert meghibásodott a Szusza Ferenc Stadion világítása.
A kedvezőtlen időjárás miatt ma délután nem közvetítik a Ferencváros-DVTK bajnoki labdarúgó-mérkőzést a Szinva teraszon, az óriás LED-kivetítőn.
Miskolcon, Szolnokon, Budapesten és Kaposváron rendezik a BENU férfi Magyar Kupa csoportmérkőzéseit, amely után nyolc csapat küzdhet tovább a trófeáért. Az MVLC jól vette az első és a második akadályt is.

Oldalak

Videótár

ProgramPont 2017.09.22.
03:37
2017. szeptember 22.
Közgyűlés: nőttek az iparűzési adóbevételek
02:03
2017. szeptember 22.
Közgyűlés: IFI ház
03:13
2017. szeptember 22.
Polgármesteri expozé
02:26
2017. szeptember 22.