2017. november 21. Olivér
Miskolc
0°C / 4°C

Sport

Fizikális mérkőzést vitt el az Oroszlány csapata. A harmadik helyen álló MEAFC fogadta a veretlen listavezető tavalyi bronzérmes Oroszlányt.
Zurai Rajmund, a DVTK-MVSI tehetsége a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel a miskolci Zrínyi Ilona Gimnázium tornacsarnokában, november 18-án megrendezett serdülő szabadfogású országos bajnokságon, ahol még négy társa is érmes lett.
Két bronzéremmel tértek haza a vasárnapi, győri Európa-kupáról az MVSC-MVSI sportolói.
A Kontinentális Kupa harmadik csoportkörének záró mérkőzésén a DVTK Jegesmedvék ellenfele a házigazda Rittner Buam csapata volt. A kemény és indulatokkal teli mérkőzést az utolsó harmadban elvesztették a miskolciak, így a csoport 3. helyén végeztek.
Szombaton este folytatódott a küzdelem az E.ON férfi vízilabda OB I-ben. A B csoport 7. fordulójában ismét idehaza szállt harcba a PannErgy-MVLC legénysége, amely ezúttal a Szegedet látta vendégül.
A Kontinentális Kupa E csoportkörének harmadik mérkőzésén a DVTK Jegesmedvék a francia élvonalbeli Grenoble Bruleours de Loups együttesével találkozott. A kemény és izgalmas mérkőzés hosszabbítással végződött, ahol Vas János találata győzelmet ért csapatunknak.
Eseménydús mérkőzésen döntetlent játszott az utolsó helyezett Mezőkövesd a vendég Vasassal a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában.
"Fájdalmas vereség. Biztos vagyok abban, hogy a Puskás nem tudja, hogyan nyerte meg ezt a mérkőzést, adtunk nekik három pontot. Nekik is voltak helyzeteik, ezt aláírom, de nekünk volt egy rakás" - így értékelte Bódog Tamás szakmai igazgató a szombati, balszerencsés vereséget a Puskás Akadémia ellen, a mérkőzést könnyen megnyerhette volna a Diósgyőr.
Tizenkettedik alkalommal rendezte meg hétvégén a Havasszépe SE nemzetközi műkorcsolya versenyét. A miskolci jégcsarnokban zajló megmérettetésre négy országból több mint százharmincan neveztek.
A bajnokság 9. fordulójában Debrecenben, az Eötvös DSE vendégeként lépett pályára a DVTK női röplabda csapata és újabb győzelmével továbbra is őrzi első helyét a tabellán.

Oldalak

Videótár

26. Francia Filmnapok
02:06
2017. november 20.
Koraszülöttek Világnapja
01:59
2017. november 20.
MVK Zrt balesetmentes közlekedés
01:41
2017. november 20.
Védjünk meg Magyarországot Ifj Lomnici Zoltán
02:35
2017. november 20.