Ugrás a tartalomra

Egy bajnoki pontot mentettek a DVTK Jegesmedvék

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 19. vasárnap 21:25
Az Erste Liga vasárnapi játéknapján a FEHA19 csapatát fogadta a DVTK Jegesmedvék. Az eredmény a büntetőlövések után: DVTK Jegesmedvék - FEHA19 2-3. 
Fotó: Juhász Ákos

A találkozó első gólját Lövei Dávid szerezte, de a folytatásban a vendégek fordítani tudtak. A hajrához érve Shkrabov egyenlített, így előbb a hosszabbítás majd a büntetőlövések következtek. A rávezetések 10. körében a FEHA19 talált a kapuba, így ők két ponttal távoztak.

Jobban kezdték a hazaiak a mérkőzést, Lövei emberelőnyös találatával meg is szerezték a vezetést a hatodik percben (1-0). De nem zuhant össze a FEHA19 sem, és számukra lélektanilag éppen jókor jött az egyenlítés Koszinszkij bombájával (1-1). Egyenlő erők küzdelmét hozta a folytatás, a mérkőzés derekán a FEHA19 értékesíteni tudott egy fórt: Blasko ért bele nagyszerű ütemben Csollák távoli lövésébe (1-2). 

Nézz még több fotót a találkozóról a galériában! Kattints a képre!

Nagy erőket mozgósítottak az egyenlítésért a Jegesmedvék, a hajrában Shkrabau révén hosszabbításra mentették a meccset (2-2). A ráadás nem hozott gólt, a büntetőpárbaj pedig igen kiélezetten alakult: az első öt kör után 2-2 játékos talált be minkét oldalról. A páronkénti rávezetések sokáig a kapusokról szóltak, aztán a fiatal Strazdins maradt a leghiggadtabb, és bebiztosította a bónusz pontot a FEHA19-nek.
A medvéknek így egy bajnoki pont jutott. 

A meccs részleteit olvashatod a dvtk.eu oldalon ITT! 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!