Ugrás a tartalomra

Fuss, tekerj az Avason Gyermeknapon!

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 19. péntek 15:08
Nevezz te is a terepduatlon versenyre - bíztat Miskolc legújabb futó és kerékpáros egyesülete, a VeloRunCoffee SE, amely a gyermeknap apropóján mini terepduatlont szervez az Avas lábánál.
Fotó: Juhász Ákos (illusztráció)

A Szentgyörgy és a Miskolctapolcai utak által határolt füves területen kb. 400 méter hosszúságú versenypályán mérhetik össze erejüket és tudásukat a gyerekek, sőt szüleik is nekiveselkedhetnek a bárki számára teljesíthető távnak.

A szervezők összesen nyolc korcsoportban, ezeken belül fiú és lány kategóriákban hirdetnek győztest: U7 (hét éven aluliak), U9, U11, U13, U15, U17 illetve OPEN (18 és 99 év között), valamint, gondolva a legkisebbekre is, a picik futókerékpáron is teljesíthetnek egy kört. Az indulók, korcsoportjuknak megfelelő körszámban előbb futva, majd kerékpáron abszolválhatják futamukat. Fontos tudnivaló, hogy a kerékpáron és egy jó futócipőn túl, a bukósisakot se felejtse otthon senki.

Az eseményen való részvétel minden gyerek számára ingyenes, egyedül az OPEN kategória indulóinak kell ezer forint nevezési díjat fizetnie. A korosztályok első három helyezettje érem- és tárgynyereményben részesül, de garantáltan senki sem távozik üres kézzel. A helyszíni rajtszám átvételt elősegítve, érdemes az egyesület Facebook oldalán kitölteni a regisztrációs űrlapot, valamint bejelölni a VeloRunCoffee követését, hogy mindig naprakész információk birtokába jusson az érdeklődő.

Az esemény fővédnöke Szarka Dénes önkormányzati képviselő, aki a rendezvény kapcsán úgy nyilatkozott, hogy örül a kezdeményezésnek és örömmel támogat minden olyan eseményt, amely a gyermekek testi- és lelki egészségét szolgálja és fejleszti. Hozzátette, hogy reméli, ez a program megmozgat majd kis- és nagy gyermekeket, és velük együtt szülőket, nagyszülőket is.
 
Neked is itt a helyed! Gyere és tedd próbára magad 2023. május 28-án! - hív minden sportszeretőt a VeloRunCoffee SE kerékpáros egyesület.

Grafika: VeloRunCoffee SE

További hírek

Olvasnivaló