Ugrás a tartalomra

Közel huszonöt kiló csoki gyűlt össze az MVK jótékonysági akcióján

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 21. kedd 12:33
A gyűjtéssel a Zsófi-Reményvár Egyesület jótékonysági akciójához csatlakoztak, a cél az volt, hogy minél több édesség kerülhessen a Mikulás zsákjába és jusson el a rászoruló, nélkülözésben élő gyerekekhez.
Fotó: MVK Zrt.

"24,5 kiló szeretetcsoki: ennyivel tesszük gazdagabbá rászoruló gyermekek Mikulás csomagjait" - jelentette be közleményben a Miskolc Városi Közlekedési (MVK) Zrt. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a közlekedési cég korábban jótékonysági csokigyűjtésre hívta munkatársait, utasait és a Miskolc Holding Zrt. tagvállalatait is. 

- „Szerezz örömet önzetlen segítségeddel!” – ezzel a szlogennel csatlakoztunk a Zsófi-Reményvár Egyesület által meghirdetett csokoládégyűjtéshez. A gyűjtés célja az volt, hogy minél több édesség kerülhessen a Mikulás zsákjába és jusson el a rászoruló, nélkülözésben élő gyerekek számára. Köszönjük kedves utasainknak, a Miskolc Holding Zrt.-nek, Miskolc Holding Ingatlangazdálkodási igazgatóságának, a MIPRODUKT Kft.-nek és végül, de nem utolsó sorban, az MVK Zrt. kollégáinak segítségét! - írták. 

Az MVK azt is közölte, hogy az édességeket átadta Ináncsi Gergelynek, a Zsófi-Reményvár Egyesület elnökének.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!