Ugrás a tartalomra

Megtalálták a „közös hangot"

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 02. péntek 16:11
A fiatalok és az egyetemi hallgatók érdekében szorosabbra fűzi az évek óta tartó együttműködését a Miskolci Egyetem és a DVTK. A további közös munkában a sport mellett a kulturális élet és a zenei fesztiválok is helyet kapnak.
Fotó: dvtk.eu

- A Miskolci Egyetem egyik legfontosabb célja, hogy minél több tehetséges fiatal találkozzon az egyetemi világgal - emelte ki az együttműködés kapcsán Prof. Dr. Horváth Zita, a Miskolci Egyetem rektora. - Ehhez azonban többek között arra van szükség, hogy az egyetemünk szélesítse kapcsolatrendszerét minden olyan szervezet és esemény irányába, amely a fiatalok számára vonzó. Ezért ott kell lennünk mindenütt, ahol a fiatalok jelen vannak. Ezért leszünk jelen a DVTK Stadionban a Diósgyőrfeszten, és ezért szeretnénk együttműködni minél többször a DVTK-val.
 
A Miskolci Egyetem és a fesztiválszervezők közt létrejött együttműködésnek köszönhetően az egyetem nappali tagozatos hallgatói, diákigazolványuk bemutatása mellett 50%-os kedvezménnyel vásárolhatnak belépőt a helyszínen. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!