Ugrás a tartalomra

Néhány divattipp, mit kombinálj egy női téli kabáttal, hogy trendi legyél

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. február 01. szerda 18:38
Folyamatosan a téli ruhatárad elemeivel alkotott megjelenéseken gondolkozol, és nem tudod, mit vegyél még, hogy divatos legyél? Ismerd meg a téli női divat legújabb trendjeit, amelyeknek köszönhetően feltérképezheted a vezető stílusokat! (Támogatott tartalom.)

Voksolj néhány kulcsfontosságú elemre, amelyek segítségével különféle, érdekes stilizációkat tudsz kombinálni és létrehozni. Tekintsd meg a MODIVO javaslatait, és kreálj szuper outfiteket!

Milyen trendek dominálnak a női divatban ebben a szezonban?

A téli szezonban a női divatnak két fő irányzata van: a lágyság, a melegség és a meghittség, valamint a csillogás és az elegancia. Hogy ezek miben nyilvánulnak meg? Egyrészt a női ruházatot a kötött pulóverek és ruhák uralják. Illetve előtérbe kerül a síelős dizájn és a hozzá tartozó kabátok és vaskos lábbelik. Erős pozíciót foglal el a 70-es, 80-as évek divatjának kulcselemeit megidéző retró stílus, ami a farmer, az absztrakt minták és az érdekes formák visszatérését jelenti. Mindennek ellenére a divat lehetővé teszi érdekes, formális stilizációk létrehozását, amelyekben a bőr és az elegáns öltözékek elemei jelennek meg. Legfőképpen visszafogott bézs és barna színű kollekciók láthatók az üzletekben. Másrészt, hogy megtörjék a borongós téli aurát, a tervezők erős, intenzív színeket ajánlanak, mint például a rózsaszín, az ibolya, a zöld és a kék. Az aktuális szezon téli trendjei számos formázási lehetőséget kínálnak, de a MODIVO véleménye szerint érdemes néhány kulcsfontosságú elemre összpontosítani.


Melyek az idény meleg téli kabátjainak slágerei?

A női kabátok tökéletesen tükrözik az őszi-téli szezon legfontosabb divatirányzatait. A pehelykabátok sportos hangulatot kölcsönöznek a mindennapi stilizációnak, ugyanakkor elegáns megjelenésűek. A sí stílust is kombinálják, ami az elmúlt hónapok egyik legérdekesebb trendjének bizonyult. Maguk a kabátok lehetnek többszínűek vagy akár minimalista direktívát képviselő egyszínű darabok. A kulcs az univerzális attitűd relevanciájában van, lényeges, hogy mind utcai viselethez, mind hétköznapi, vagy akár alkalmi stílushoz is passzoljanak, pontosan úgy, mint a Desigual télikabát. A MODIVO ajánlása szerint a mindennapokban viseld farmerrel és egy masszívabb chelsea csizmával, különleges alkalmakra pedig ruhákkal és magassarkúval kombináld. Nem elhanyagolhatók a téli kiegészítők, sapkák, sálak és kesztyűk listája sem, és persze válassz hozzá egy színben tökéletesen illeszkedő táskát is az alkalom szerint! A Pepe Jeans táskaválaszték felsorolásából válogass kedvedre! Fedezz fel további meleg női kabátokat a MODIVO téli kollekciójában, amelyekben a legnagyobb fagyoktól sem kell tartanod!
 
Milyen a tisztességes téli cipő idén?

A téli stílus elválaszthatatlan elemei a kényelmes, meleg és stílusos cipők. Mindezek a paraméterek természetesen idén sem elhanyagolhatók, és a szezon slágerei tökéletesen reprezentálják is ezt a fajta kiállást. Az idei listavezető pedig nem más, mint a térdig érő női csizmák tábora. A széles felsőrésszel, masszív sarokkal és félszögletes orral rendelkező modellek hamar az Insta-lányok kedvenceivé váltak. Az ilyen cipők jól illeszkednek a különböző hosszúságú ruhákhoz és a farmerekhez. Divatosak a masszív traktortalppal rendelkező katonai stílusú csizmák is. A téli szezonban a military dizájn amúgy is rendkívül trendi, és nem csak csizmák, hanem masszív talpas bakancsok is találhatók a kínálatban. A cipők legdivatosabb színei a fekete, bézs, fehér és teve árnyalatok. Mit szólnál egy divatos modellhez? Apropó, farmerdzsekivel is szuperül párosíthatók, és ha már ide keveredtünk, olvass egy kicsit a témában: Hogyan viselj farmerdzsekit stílusosan? Három tipp nőknek.

További hírek

Olvasnivaló