2018. szeptember 26. Jusztina
Miskolc
-°C / -°C
Fidesz: „A Jobbiknak savanyú a szőlő Miskolcon”
minap.hu
|
2018. január 12. 13:24
|
frissítve: 2018. január 14. 16:51
Felszólítjuk az ellenzéki pártokat, kiváltképp a Jobbikot, hogy ne riogassák a miskolciakat, inkább becsüljék meg ők is a több milliárdos stadionberuházást, sok ezer miskolci szurkoló és sportoló örömét – hangoztatták pénteki sajtótájékoztatójukon Deák-Bárdos Mihály és Hollósy András Fidesz-KDNP önkormányzati képviselők.

stadion_180112_vcs_06.jpg

Deák-Bárdos Mihály úgy fogalmazott, hogy a Jobbik el akarja venni a diósgyőri szurkolók örömét. – Önkormányzati képviselőként, a diósgyőri klub sportolójaként, sok ezer szurkolótársammal együtt nagy öröm számomra a Diósgyőri stadion modernizálása, fejlesztése, melynek összértéke meghaladja a 13 milliárd forintot. Ez az összeg jó helyre került, mi rendelkezünk a legnépesebb szurkolótáborral, s az utánpótlásban is sok száz miskolci gyermek dolgozik azért, hogy egyszer pályára léphessen majd a stadionban, a piros-fehér mezben – hangsúlyozta a politikus.

Hollósy András elmondta, sajnálattal tapasztalják, lassan már tendencia lett abból, hogy az ellenzéki pártoknak - főleg a Jobbiknak - savanyú a szőlő Miskolcon. Politikusaik már nem tudnak mibe kapaszkodni, ezért sikeres beruházásokat támadnak, ott próbálnak „fogást” keresni.

– A jobbikos képviselőknek és magának Jakab Péternek is üzenem, nem illik politikai okokból sok-sok ezer miskolci örömét elvenni, és mondvacsinált szóbeszédeket kreálni arról, hogy nem lesz meg a stadion üzemeltetője. Valószínűleg országos szinten is a Diósgyőri stadion fog a legnagyobb kihasználtsággal működni. Az ellenzéki politikusok szeretik magukat diósgyőri szimpatizánsnak, szurkolónak mutatni, de ezekkel a kijelentésekkel nem ezt támasztják alá – emelte ki Hollósy András.

Mint elhangzott, az állam és az önkormányzat folyamatosan tárgyal a leendő üzemeltetőkkel, keresik a legjobb, leghatékonyabb megoldást. Az egyeztetések azonban nem befolyásolják a stadion átadásának időpontját.

Nem

Videótár

Autómentes Nap+Critical Mass
02:35
2018. szeptember 26.
A Cinefest győztesei
02:19
2018. szeptember 26.
Közös vállalkozói képzést indít a Google és az Erste Bank
02:17
2018. szeptember 26.
Sportpercek 2018.09.25.
30:19
2018. szeptember 26.