2018. augusztus 18. Ilona
Miskolc
16°C / 29°C
Kiadós csapadékot hoz a péntek
minap.hu
|
2017. december 07. 15:19
|
frissítve: 2017. december 08. 15:48
A köd fokozatosan mindenütt feloszlik, eső, zápor főleg péntek délutántól sokfelé várható.

A mediterrán térségben lévő anticiklon peremén eleinte még viszonylag enyhe és alacsony nedvességtartalmú levegő érkezik fölénk a magasban. Pénteken egy hidegfront éri el a Kárpát-medencét, mely térségünkben hullámot vet, így felhőzetéből sokfelé kell számítani kiadós csapadékra.

Az előttünk álló éjszaka beborul az ég. Éjszaka párássá válik a levegő, köd is képződhet. Ónos szitálás, szitálás előfordulhat. A déli szél helyenként megélénkül. Reggelre általában -2 fokig csökken a hőmérséklet – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat Miskolci Veszélyjelző és Szolgáltató Iroda előrejelzésében.

Pénteken napközben túlnyomóan borult lesz az ég. A köd fokozatosan mindenütt feloszlik. Eső, zápor főleg délutántól sokfelé várható. A déli, majd a nyugatira forduló szél megélénkül, helyenként megerősödik. Délutánra 5 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Melegfronti hatás van térségünkben.

Szombaton a jobbára borult égből sokfelé várható csapadék: az esőt egyre inkább havas eső, havazás váltja fel. Vasárnap reggelig még előfordulhat havazás, hózápor, majd ott is kisüt a nap. A jövő hét első felében általában erősen felhős, illetve borult időre van kilátás, többfelé újabb kiadós esővel, hétfőn délelőttig még hó is hullhat. Hétfőtől gyakran erős, időnként viharos lökések kísérik a szelet, mellyel jelentős enyhülés érkezik.

Nem

Videótár

Út járdaszakasz épült a Gyula utcában
02:15
2018. augusztus 17.
Új elnökség segíti a diósgyőri kosárlabdázók munkáját
03:14
2018. augusztus 17.
Szombaton rajtol a női labdarúgó bajnokság is
02:30
2018. augusztus 17.
Megérkezett a Komáromi kisleány
01:49
2018. augusztus 17.