2018. november 18. Jenő
WELLHELLO koncert, meg egy after party
minap.hu
|
2018. június 13. 14:52
|
frissítve: 2018. június 19. 09:11
Miskolcon, a Lovagi Tornák Terén, június 22-én hihetetlen látvány és fantasztikus hangulat várják a közönséget. Az év bulijának ígérkező eseményen a koncert után LIGHTS OFF after party is lesz, hajnal 2-ig.

20180313-temesi_dsc01790_ok.jpg

A Wellhello 2014 júliusától létezik, de Diaz és Fluor Tomi már jóval korábban is dolgozott közösen, szólópályájukat pedig több mint tíz évvel a Wellhello előtt kezdték építgetni. Diaz erről így nyilatkozott: Azért emögött a siker mögött rengeteg munka van. Sokan csak annyit látnak, hogy a zenekarunk milyen hamar feljutott a csúcsra, pedig hosszú volt ez az út... Mindkettőnk életében óriási mérföldkő a Wellhello, én rá is tetováltattam a kezemre a zenekar nevét - már az első év után! Amikor elkezdtük a Wellhellót, volt egy ötéves tervünk, hogy akkorra hová szeretnénk eljutni, ezt a célt már az első év után elértük. Meglepett minket is, hogy ilyen hirtelen népszerű lett a zenekar. Számunkra nagyon fontos, hogy a közönségünkkel kialakított bizalom megmaradjon, és továbbra is mindent meg fogunk tenni, hogy hallgassanak minket és jöjjenek a koncertjeinkre. Már a kezdetektől zenekarral álltunk ki a színpadra, és arra soha nem sajnáltuk a pénzt, hogy a színpadtechnikánkat fejlesszük. Ezeket a dolgokat a közönség is értékeli.

Diaztól azt is megtudtuk, hogy nagyon kíváncsian várják, hogy megismerjék a Lovagi Tornák Terét: Többször játszottunk már Miskolcon, sok helyszínen léptünk fel, és mindig nagyon jól éreztük itt magunkat. Fontos, hogy úgy láttuk, hogy az itteni közönség is élvezi a bulijainkat. Reméljük, ezen, a számunkra új helyszínen is így lesz!

A csapat terveiről, menetrendjéről is esett néhány szó: Márciustól októberig koncertezünk, de a nyár a legerősebb időszak. A január és a február a feltöltődéssel és az új dalok írásával telik. Nemrég jelent meg a Nem olyan lány című dalunk, ami az eddigi legbevállalósabb, legmerészebb. A rádiós listákon is jól szerepel, de a Youtube-on is sokan nézték már meg. Nem dőlhetünk hátra, készülnek az újabb dalok, év végére egy komplett lemez megjelentetését tervezzük. Fontosnak tartjuk, hogy amikor összejött egy lemeznyi anyag, akkor azt kézzel fogható formában is megjelentessük. Külön-külön is vannak terveink, nekem az, hogy elkezdjek újra másokkal is dolgozni. Nagyon hiányoznak az olyan munkák, ahol producerként tevékenykedhetek.  

A esemény menetrendje az alábbiak szerint zajlik: 20:00-21:30-ig Warm Up DJ, 21:30-22:45-ig Wellhello koncert, 22:45-től Lights Off A DJ-k: Viktoria Kiss, Rusty, Zozyka.  A Lights Off after partyra külön is lehet jegyet váltani 1500 Ft-ért!

Nem

Videótár

Szociális Munka Napja az Avasiban
02:37
2018. november 16.
Szimfonikusok társulati ülés
01:34
2018. november 16.
Híres gokartozók az Avalonban
01:46
2018. november 16.
Épül a Lévay uszodája a belvárosban
02:05
2018. november 16.