2018. július 17. Endre, Elek
Miskolc
13°C / 27°C

Hírek

Július 25-én, a felvételi ponthatárok kihirdetésével elindul az egyetemisták és főiskolások rohama az albérletekért.
A Hungarian Football League 2018-as nagydöntőjét szombaton játszották Budapesten. A mainstream csapatsportágak sorában a Steelers idén majdnem az első miskolci bajnokcsapat lett. Az eddigiekről és a tervekről is Aggod Pétert kérdeztük.
„Add ide a táskádat és a telefonodat, mert ha nem, megöllek” – ezzel fenyegették a lányt a gyermekvédelmi intézmény gyanúsított lakói.
Miskolcról származó befutott sztárok és pályakezdő énekesek újra egy színpadon. Kamarás Máté, Veréb Tamás, Vágó Zsuzsi, Jurák Lili, Jancsó Dóra, Csiszár István. Cselepák Balázs ismét együtt lépnek fel a miskolci közönség előtt.
Borzalmas látvány fogadta az avasi óvodába érkező óvónőket és dajkákat hétfő reggel. Széttört, szétdobált deszkák, kerítésdarabok, játékelemek mindenhol, még a kis kerti tavat is sikerült elcsúfítani.
Az autó sofőrjét könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.
A spanyol szigetek mentén, Mallorcán és Menorcán hatalmas árhullám söpört végig. A több méteres hullámok hajókat ragadtak el, megrongáltak több utat és a helyi fürdőzőhelyeket is elmosták. Személyi sérülésről nem érkezett jelentés.
Kylian Mbappé nem panaszkodhat az életére, 19 éves korára a világ egyik legdrágább játékosaként világbajnok lett, és megkapta a legjobb fiatal díját. Őt tartják a Messi és Ronaldo utáni korszak legjobbjának – és van egy kétszeresen szépségkirálynő barátnője.
A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy helyi boltban történt pénztárcalopás ügyében.
Ügyvédjén keresztül interjút adott a Bild című német tömeglapnak Tuniszból a Németországból a múlt héten kitoloncolt Sami A., aki a kedden megjelent lapszámban azt állítja: ami vele történt, az emberrablás.

Oldalak

Videótár

GasztroPLACC másodszor
02:34
2018. július 17.
Hároméves lett a Termelői Nap
02:35
2018. július 17.
Időközi önkormányzati választás
03:31
2018. július 17.
Készülnek a Jegesmedvék a szezonrajtra
02:32
2018. július 17.