2019. január 23. Zelma, Rajmund

Hírek

Tizenegyedik alkalommal adták át kedden délután a Herman Ottó Múzeum Miskolci Galériában a Mazsaroff-díjat. Idén Góré Szabina festőművész kapta az elismerést – a díjátadón nyitották meg a tavalyi nyertes, Miklós Gábor grafikusművész kiállítását.
Országos havazás várható – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat kedden a Facebook-oldalra feltöltött videóban.
Halálosan megsebesítette a vaddisznó a rálövő orvvadászt.
Az amerikai Középnyugaton és a keleti partvidéken dúló téli viharok nyolc halálos áldozatot követeltek az elmúlt napokban, a Niagara-vízesés egyes részei pedig befagytak keddi tudósítások szerint.
35 év után újra stúdióba vonult az ABBA, és két dalt is rögzítettek.
Személyi sérüléses baleset történt kedden délután Miskolcon, a Szeles utcán, a Macropolis üzletház közelében. Elsődleges információink szerint egy Volkswagen Bora és egy Chevrolet Matiz személyautó ütközött.
Wass Albert levelei, versei, írásai alapján összeállított Irodalmi műsort láthattak, hallhattak a magyar kultúra napja alkalmából a miskolci nézők Rékasi Károly színművész tolmácsolásában kedden, a Művészetek Házában.
Egy fiatal magyar alkotó második filmjét vetítették le a Művészetek Háza Béke Art mozitermében kedden délután, a magyar kultúra napja alkalmából. Reisz Gábor legújabb, Rossz versek című filmjét választották idén a szervezők, hogy felhívják a figyelmet: a magyar filmek között nagyszerű alkotások vannak.
Timi az ismerősei szerint sosem gondolt bele abba, hogy egyszer elveszítheti férjét.
Rendkívüli városi közgyűlés összehívását kezdeményezték kedden ellenzéki képviselők. Előterjesztésükben arra tettek javaslatot, hogy a száz százalékban önkormányzati tulajdonban lévő gazdasági társaságoknál ne vezessék be a túlóraszám és a munkaidőkeret emelését, illetve hasonló intézkedést javasolnak a Miskolcon bejegyzett, itt működő gazdasági társaságok esetében is.

Oldalak

Videótár

Termelői nap kultúra
02:32
2019. január 22.
Programok a magyar kultúra napján
02:18
2019. január 22.
Múzsa díj átadó - Aranyosi
03:25
2019. január 22.
Jegesmedve győzelem a Nitra otthonában
01:24
2019. január 22.