2018. november 18. Jenő

Hírek

Vasárnap reggel a Dunántúl déli és nyugati peremén gyenge hószállingózás kezdődött.
A kistigris és az oroszlánkölyök barátságánál ma cukibbat biztosan nem látsz!
Egy egyetemi kutatásból kiderült, hogy van egy dal, amit azok bírnak a legjobban, akikben igen magas a pszichopata hajlam. Biztos, hogy tudni akarod, melyik ez a dal?
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 46. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
A Fidelitas üdvözli, hogy a magyar kormány kiáll a magyar emberek, a magyar bevándorláspolitika eredményei mellett és elutasította a Sargentini-jelentés hazugságait – hangzott el a szervezet szombati sajtótájékoztatóján, Miskolcon.
Ma Magyarországon minden hajléktalannak jut hely, az ellátórendszer felkészült az idei télre – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkársága szombaton az MTI-vel.
Harmadszor rendeztek tehetségnapot Magyar dallamok címmel szombaton a Zenepalotában.
A Koraszülöttek Világnapját ünneplik országszerte november 17-én. A GYEK is programokkal készült, és este lila fényben pompázott az Avasi Kilátó.
Közeledik a tél: az állatok ösztönösen készülnek a télre, hidegre, a fagyokra, természetes élelemforrásaik elapadására. Ám nemcsak a vadon élők, hanem az állatkerti állatok is készülnek a zordabb időjárásra. Hogyan történik ez a felkészülés? – ebbe nyerhettek betekintést, akik szombaton kilátogattak az állatkertbe.
Vasárnap napközben többnyire gyengén felhős, napos idő várható, majd a déli óráktól erősen megnövekszik a felhőzet. Havas eső, havazás egyaránt előfordulhat.

Oldalak

Videótár

Szociális Munka Napja az Avasiban
02:37
2018. november 16.
Szimfonikusok társulati ülés
01:34
2018. november 16.
Híres gokartozók az Avalonban
01:46
2018. november 16.
Épül a Lévay uszodája a belvárosban
02:05
2018. november 16.