2019. február 20. Aladár, Álmos
Új ügyvezetője lett a DVTK-nak
dvtk.eu
|
2017. október 12. 21:52
|
frissítve: 2017. október 14. 08:26
A DVTK észak-magyarországi sportfejlesztési programjához kapcsolódó miskolci, egri, salgótarjáni és felvidéki infrastruktúra beruházásokat, valamint a további regionális terjeszkedést és az új sportágak tervszerű integrációját a jövőben Szabó Tamás irányítja, aki a kibővült feladataira tekintettel a Diósgyőr FC Kft-ben betöltött ügyvezetői posztját a DVTK tulajdonosainak egybehangzó döntése értelmében Sántha Gergelynek adja át.

– Köszönöm Tamásnak az elmúlt négy évben a Diósgyőr FC Kft-ben végzett munkáját, irányításával mind szervezetileg, mint infrastruktúrában hatalmas fejlődésen ment keresztül a labdarúgó szakosztályunk. Nehéz helyzetben vállalta el az ügyvezetői feladatokat, sokszor volt szükségünk a közel két évtizedes vállalatvezetői tapasztalataira, de közösen sikerült minden problémára megoldást találnunk. Azon leszek, hogy a megkezdett munka tovább folytatódjon, és a fejlődés töretlen legyen – mondta Sántha Gergely, a Diósgyőr FC Kft új ügyvezetője.

– Óriási megtiszteltetés, hogy a DFC Kft. ügyvezetője lehettem – fogalmazott Szabó Tamás. – Amikor elvállaltam a cég vezetését, akkor több évtizedes lemaradásban voltunk elsősorban az utánpótlás és az infrastruktúra terén, nem egészen négy év alatt azonban ezt a hátrányt sikerült ledolgozni, sőt sok esetben már mi tudunk példát mutatni másoknak. Hivatalosan is régió utánpótlásának vezetői vagyunk, minden feltétel adott a magas szintű szakmai munkához, és nemsokára felépül az új fantasztikus stadionunk is. Különösen örülök, hogy az első csapatnál Bódog Tamás, az utánpótlásban pedig Benczés Miklós és Sütő Szilárd személyében sikerült megtalálnunk azokat a szakembereket, akik garanciát jelentenek a magas színvonalú szakmai munkára a következő években, így nyugodt szívvel tudom átadni a Kft. irányítását Gergelynek, akitől szintén rengeteg segítséget kaptam az elmúlt években és akinek ezúton is sok sikert kívánok!

– Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy támogatta a munkámat, különösen a családomnak, kollégáimnak, támogatóinknak, és természetesen Leisztinger Tamás úrnak, akinek a személyes áldozatvállalása nélkül a céljainkból csak nagyon-nagyon keveset tudtunk volna megvalósítani. Az új feladatkörömben a DVTK egészének, és egyenként az összes jelenlegi és új szakosztályának a folyamatos fejlődéséért fogok dolgozni, ami rendkívül érdekes és kihívásokkal teli feladat és nagy örömmel látok neki a munkának – tette hozzá a leköszönő ügyvezető.

Nem

Videótár

Katonák a gyermekekért
02:15
2019. február 19.
Bokik Lions adomány
02:38
2019. február 19.
Az ország egyetlen ütős versenye Miskolcon
02:06
2019. február 19.
Agancsgyűjtés
01:52
2019. február 19.