2019. január 23. Zelma, Rajmund

Sport

A Miskolci VSC-MVSI judo szakosztályának tagjai méltán lehetnek büszkék 2018-as teljesítményükre, hiszen az országos összesített egyesületi rangsorban 130 klub közül a rendkívül előkelő 8. pozíciót érdemelték ki.
Az amigeleken.hu szurkolói honlap és az Újpest 1185 Szurkolói Klub közös szervezésében január 26-án immár negyedik alkalommal rendezik meg a Bánka-Rakaczki Emléktornát, ezúttal Dunakeszin és Mogyoródon.
A világ legjobbjai között, Ausztriában léptek a jégre a miskolci Jégvirágok, a hétvégén. Az utánpótlás csapatok világbajnokságán mutatkoztak be Salzburgban, a Mozart Kupában, ahol a dobogó legfelső fokára állhatott fel a miskolci csapat.
Nagyot küzdve aratott bravúros győzelmet Nyitrán a DVTK Jegesmedvék csapata vasárnap délután. A találkozó első gólját a hazaiak szerezték, majd Žiga Pance az 51. percben egyenlített, ezért a hosszabbításra maradt a döntés. A ráadásban Szirányi Bence talált Šimboch kapujába, így fontos két ponttal gazdagodott Glen Hanlon együttese.
Hosszú Katinka és Verrasztó Dávid is nyert egy-egy aranyérmet az Antwerpenben rendezett nagymedencés úszóverseny vasárnapi napján.
A PannErgy-MVLC felnőtt csapata után a Komjádi Kupában is eljutottak a döntőig a miskolciak.
A kölni Lanxess Arénában, a spanyol férfi kézilabda-válogatott edzésén egyszer csak feldőlt a LED-fal az egyik hosszanti oldalon, amelynek következtében Rodrigo Corrales térdsérülést szenvedett.
Szudi Ádám és Pergel Szandra duója 3-0-ra kikapott a szombati döntőben a kínai Hszü Hszin, Liu Si-ven kettőstől, így ezüstérmet szerzett az új olimpiai számban, vegyes párosban a budapesti BOK Csarnokban zajló asztalitenisz World Tour-versenyen.
A Komjádi-kupa elődöntő mérkőzésén Plézer János együttese pattanásig feszülő izgalmak között győzte le Benedek Tibor csapatát 10-9-re. Az UVSE így a bronzéremért csatázhat a Miskolctól 12-7-es vereséget szenvedő Szombathellyel. A borsodiak így 2014 után szállhatnak újra harcba a Komjádi-kupa döntőjében.
Egy helyen módosult a magyar férfi kézilabda-válogatott előzetesen kiadott középdöntős programja a német-dán közös rendezésű világbajnokságon.

Oldalak

Videótár

Termelői nap kultúra
02:32
2019. január 22.
Programok a magyar kultúra napján
02:18
2019. január 22.
Múzsa díj átadó - Aranyosi
03:25
2019. január 22.
Jegesmedve győzelem a Nitra otthonában
01:24
2019. január 22.