2018. november 18. Jenő

Sport

A Miskolc a debreceni 12-5 után abszolút nyugodtan, kényelmes előnyből várhatta a visszavágót, ahol a kissé kényelmesebb kezdést követően végül ismét fölényes győzelmet aratott az MVLC. Irány a december közepi négyes döntő!
Ilyen még nem volt soha Miskolc és a megye történetében: mind a három raliosztály abszolút magyar bajnoka itteni illetőségű! Kihagyhatatlan ziccer, szerencsére volt, akinek eszébe jutott, hogy ezt a történelmi sikert egy fotózással is meg kellene örökíteni. Vajon hány kisfiú kedvenc poszterfotói készültek el szombaton?
Exkluzív interjút készített a DVTK vezetőedzőjével az nb1.hu. Fernando Fernandez a bajnokságot egy maratoni futáshoz hasonlította, de elmondta azt is, miben változott játékosai mentalitása, amióta átvette a csapat irányítását – de azt is megtudhatjuk, hogyan vélekedik Miskolcról, az itt élő emberekről.
Lassan kijelenthetjük, hogy a 2018-as év Szőnyi Ferenc számára a rekordok megdöntéséről szólt. Tavalyi idején javítva júniusban ismét meghódította a Himaláját, augusztusban sikert aratott Svájcban és most Amerikába utazott, hogy mindössze nem egész 10 nap alatt teljesítsen egy tízszeres ironmant.
Hazai pályán, az egyetemi körcsarnokban, hatalmas küzdelemben szenvedett vereséget pénteken a MEAFC-Miskolc NB I/B Piros-csoportos férfi kosárlabdacsapata. A bajnokság 9. fordulójának keretében lejátszott mérkőzésen a Budapesti Honvéd együttesével mérték össze tudásukat Drahos Gábor tanítványai.
Egytucat gólig meg sem állt idegenben a PannErgy-MVLC férfi vízilabdacsapata pénteken Debrecenben. A magyar kupában hétgólos előnnyel várják a szombati, hazai visszavágót.
Taggyűlést tartott november 14-én a DVTK-t is működtető DFC Kft. Az ülés napirendjén szerepelt a miskolci önkormányzat teljes hazai sportsajtóban nagy érdeklődést kiváltó javaslata, mely szerint, az áttekinthetőség érdekében, kisebbségi tulajdonrészéből két százalékot átengedne a szurkolóknak, és ugyanerre kérte a többségi tulajdonos Borsodsport Invest Kft.-t is.
Egy harcos soha nem adja fel, utolsó leheletéig küzd, kitart a végsőkig – nos, ezt a HELL Kart & Event Center gokart pályáján is bebizonyította a friss vb-ezüstérmes Koncz Attila, mestere, a thai-boksz legenda Kunkli Tivadar, valamint az élő K1-legenda, a háromszoros világbajnok Remy Bonjasky. Öldöklő volt a küzdelem, melynek végén a rutin nyert…
2020-ban Miskolcon rendezik meg az Erőemelő Amatőr Világszövetség (WUAP) Erőemelő Világbajnokságát. Az egyhetes világversenyen várhatóan 30 ország mintegy 1200 versenyzője három versenyszámban méri majd össze az erejét. A részletekről az esemény csütörtöki sajtótájékoztatóján szóltak.
Izgalmas mérkőzésen győzte le a HK Dukla Trenčín csapatát a DVTK Jegesmedvék. A gól nélküli első harmad után Milam és Miskolczi szerzett kétgólos előnyt, amit a trencséniek még kiegyenlítettek, azonban kilenc perccel a mérkőzés vége előtt Galanisz megszerezte a győztes találatot.

Oldalak

Videótár

Szociális Munka Napja az Avasiban
02:37
2018. november 16.
Szimfonikusok társulati ülés
01:34
2018. november 16.
Híres gokartozók az Avalonban
01:46
2018. november 16.
Épül a Lévay uszodája a belvárosban
02:05
2018. november 16.