2018. szeptember 23. Tekla
Miskolc
8°C / 16°C

Sport

A 3x3 Felnőtt Férfi Kosárlabda Bajnokság 1. fordulója szeptember 22-én, szombaton volt Budapesten, a Tüskecsarnokban.
Amatőrök és a Junior SC sportolói ragadtak ütőt, hogy hódoljanak kedvenc sportjuknak az Aba utcai teniszpályákon. Az egyesület már ötödik alkalommal rendezte meg a versenyt.
A pénteki események után és a klub közleményét követően a gyetvai csapat felvette velük a kapcsolatot és végül közösen arra az egyezségre jutott a két egyesület, hogy az erőszak nem győzhet a békés jégkorongszurkolók felett, ezért nyitva lesz a vendégszektor a vasárnapi mérkőzésen. Emellett a miskolci csapat játékosait is megérintették a tegnapi események, Magosi Bálint csapatkapitány az egész csapat nevében üzent szurkolóinak. Alább a gyetvai csapat közleményét és Magosi Bálint levelét olvashatják.
Szatmárnémetiben játszotta pénteken délután idei harmadik felkészülési mérkőzését az élvonalbeli pontvadászatra és az Európa Kupára készülő Aluinvent DVTK női kosárlabdacsapata.
A Miskolc Városi Sportiskola (MVSI) szeptember 23-án, vasárnap ünnepli 20. születésnapját, ebből az alkalomból sportág-kiajánló programsorozatot is kínálnak a rendszeres testmozgás iránt érdeklődő gyermekeknek és a szülőknek. A helyszín a Miskolci Egyetem Sportközpontja lesz.
Tizenkét gólt láthattak a nézők a DVTK Jegesmedvék szerda esti mérkőzésén. A látványos összecsapáson a nyolc hazai találatot nyolc különböző játékos szerezte.
Az M4 Sport információi szerint az NB II-ben folytatja pályafutását a DVTK-tól augusztus végén elküldött Busai Attila.
Végre ismertté vált, hol folytatja pályafutását a magyar játékos!
Nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkező, magas posztokon bevethető litván válogatott játékos érkezett az Aluinvent DVTK-hoz.
A Nemzeti Leány Kiemelt Kadet Kosárlabda Bajnokság D-csoportos selejtezőjét szeptember 15-16-án rendezték meg Kecskeméten. Milen Vukicevic tanítványai bejutottak a 12 csapatot felvonultató kiemelt bajnokságba. A csapattal a 20 éves Miskolc Városi Sportiskola szeptember 23-i sportág-ajánlóval egybekötött születésnapi rendezvényén is találkozhatunk.

Oldalak

Videótár

Miskolc Ma 2018.09.20.
16:37
2018. szeptember 21.
30 éves a Hámori szolgáltató
02:26
2018. szeptember 21.
Játékosan a kincstárról
01:41
2018. szeptember 21.
Közgyűlés a Sargentini jelentésről
03:51
2018. szeptember 21.