Ugrás a tartalomra

Az MVK Zrt. menetrendje mostantól elérhető az EMMA platformon

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 14. péntek 18:08
A miskolci helyi közösségi közlekedés menetrendje is elérhető az EMMA (Egységes Menetrend Magyarországon) integrált utazástervező platformon, amellyel nemcsak a helyközi és helyi menetrendek válnak elérhetővé, hanem több szolgáltató járatainak valós idejű adatai is.
EMMA is tájékoztat az MVK menetrendekről. Kép: MVK

További fejlesztésekkel valósulhat meg a teljeskörű valósidejű adatok elérése. Mostantól bárki egyszerűen, gyorsan és megbízhatóan tervezheti meg utazását – akár vonattal, akár autóbusszal, villamossal, vagy pedig ezek kombinációjával szeretne eljutni az úticéljához.

Miért jó ez az utasoknak?

Átfogó keresést tesz lehetővé az EMMA azok számára, akik helyi utazásaik mellett helyközi szolgáltatók járatait is igénybe veszik, mert ezek menetrendjét együttesen tartalmazza a platform. Időmegtakarítást jelent, mert gyors és pontos útvonalat tervez, nem szükséges több különböző szolgáltató menetrendi keresőjét, vagy útvonaltervezőjét használni. Az EMMA felülete egyszerű, könnyen használható és naprakész adatokat tartalmaz.

Az MVK Zrt. elsők között csatlakozott és kezdte meg az együttműködést az elmúlt hónapokban a MÁV-VOLÁN csoporttal, hogy ezen a platformon is elérhetővé váljon a miskolci autóbuszok és villamosok menetrendje.

Számos útvonaltervezési lehetőség közül választhat az, aki közösségi közlekedéssel szeretne utazni Miskolcon: ott van az MVK a Google Maps-ben, a menetrendek.hu, a wego.here.com és a moovitapp.com oldalakon, vannak a vállalatnak saját alkalmazásai is (MVK járatok valósidőben, MobilON telefonos applikáció), és valós idejű utastájékoztatási rendszer is üzemel a városban, amely már a megállókban lévő LED kijelzőn is tájékoztatja az utasokat. Mostantól itt van az EMMA is, amelynek integrált rendszere lehetővé teszi, hogy az utasok egyszerűen megtalálják és megtervezzék a legjobb útvonalat a magyarországi közösségi közlekedésben - tájékoztatott az MVK Zrt.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!