Ugrás a tartalomra

Bűnügy

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. október 04. szerda 13:45
Hamis állatútlevelekkel próbált öt kölyökkutyát Németországba juttatni egy román nő, akinek az autóját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai Komárom-Esztergom vármegyénél ellenőrizték.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. október 03. kedd 15:41
Berúgta az ajtót és bántalmazta az időskorú sértettet, végül zsákmány nélkül távozott, a bíróság nem jogerős ítéletben 10 év fegyház fokozatú szabadságvesztés büntetést szabott ki – tájékoztatta szerkesztőségünket a Miskolci Törvényszék.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. október 02. hétfő 08:56
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt két fiatalkorú férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt, akik az iskolaudvaron kiskorú osztálytársukat játék során földre vitték, lefogták, miközben gyermekkorú társuk a hanyatt fekvő sértett szájába füvet, kavicsot és homokot tömött. Az idegen anyag okozta megbetegedés miatt a sértett életveszélyes állapotba került. 
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 26. kedd 10:52
A rendőrség nevével visszaélve küldenek adathalász SMS-t csalók - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedden közleményben.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2023. szeptember 25. hétfő 09:25
Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt vádat emelt a Miskolci Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki ittasan az őt ellátó mentősökre támadt - tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 24. vasárnap 17:12
A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki a korábbi szeretőjét kábítószer fogyasztására és szexuális cselekmény végzésére kényszeríthette miskolci lakásában. 
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 22. péntek 11:43
Ő volt az első a Terrorelhárítási Központnál, aki életét adta munkavégzés közben. Pintér Sándor belügyminiszter hősi halottá nyilvánította. A robbantó valószínűleg egy flex-szel esett neki a gázpalacknak, mire azok felrobbantak, többeket a közeli tóba dobott a detonáció.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 21. csütörtök 10:34
Jelenleg is zajlik a hivatalos szervek szemléje Esztergomban, ahol egy körözés alatt álló férfi - az elsődleges információk alapján - szándékosan gázrobbanást idézett elő egy bűnügyi akció során - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 18. hétfő 09:54
A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen állatkínzás vétsége miatt, akit zavart a szomszédos ingatlanban végzett faipari munkákkal járó zaj, ezért légpuskával meglőtte a szomszéd ház udvarán tartott nőstény kutyát – tájékoztatta szerkesztőségünket Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2023. szeptember 18. hétfő 08:25
Több mint kétezer-ötszáz határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!