Ugrás a tartalomra

Belföld

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 21. kedd 15:25
Felhőszakadás és zivatarok veszélye miatt az egész országban elsőfokú figyelmeztetés van érvényben. 
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2024. május 21. kedd 11:34
Versenyhátrányba kerülnek azok a munkavállalók, akik nem képesek alkalmazni a mesterséges intelligenciát (MI), és azon médiavállalatok, amelyek nem integrálják az új technológiákat a munkafolyamataikba - olvasható a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) friss tanulmányában. Közölték, a magyarok inkább pozitívan gondolnak az MI-megoldásokra.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2024. május 21. kedd 08:34
A motorcsónak típusából arra lehet következtetni, hogy nagy sebességre volt képes a hobbihajó, a roncsokból ítélve pedig gyaníthatóan nagy sebességgel is ütközött - mondta a Magyar Hajózási Országos Szövetség (Mahosz) szóvivője hétfőn az M1 aktuális csatornán.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2024. május 21. kedd 08:24
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni hívta fel a figyelmet kedden a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 21. kedd 08:39
Appal azonosítás, erkölcsi bizonyítvány igénylése, időpontfoglalások és még sok más hasznos ügyintézés is elérhető lesz a DÁP-mobilalkalmazáson keresztül, amely keddtől használható.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 21. kedd 07:31
Kedden is nyárias időre van kilátás helyenként 30 fok feletti csúcshőmérséklettel. A Nyugat-Dunántúlon maradhat huzamosabb ideig zárt a felhőtakaró, ott lesz kevesebb napsütés, illetve alacsonyabb maximum. Kora délutánig még csak kevés helyen lehet zápor, zivatar, majd délnyugat felől zivatarrendszer éri el hazánkat, ami északkelet felé vonulva egyre több helyen okoz zivatarokat, helyenként heves zivatarokat.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2024. május 20. hétfő 17:18
Segítségnyújtás elmulasztása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát pünkösdhétfőn.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2024. május 19. vasárnap 15:20
Az előttünk álló hét szinte m inden napján meglephet minket egy-egy zápor, esetleg zivatar, cde huszonöt fok feletti nappali csúcsoknak örülhetünk.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 18. szombat 17:17
A meteorológiai előrejelzések szerint bár vasárnap sem lesz hideg, napközben a keleti országrészben több hullámban várható csapadék.
Forrás
minap.hu / Miskolc Televízió
Utoljára módosítva
2024. május 17. péntek 12:56
Szoros a verseny a legnagyobb turisztikai régiók között. Az egyik legnépszerűbb belföldi úti cél az Észak-Magyarországi régió. Sokan Egert és Miskolcot választják kikapcsolódni.
On

Programok

Jelenleg nincsenek programok!