Ugrás a tartalomra

Bulvár

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 15:50
Újra Városi Est, adomány Selmecbányának, állatkerti tematikus nap
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 07:30
Szeles idő futó záporral, akár hózáporral, a fejfájósak is készülhetnek sajnos, migrénes, görcsös panaszokra. 
Forrás
police.hu
Utoljára módosítva
2023. március 24. péntek 18:18
A közlekedés szabályaival már a legfiatalabbaknak is érdemes minél korábban megismerkedniük, az idősebbeknek pedig sosem árt azokat újra átismételniük és példaként szolgálniuk. Ez a gondolat hívta életre tizenkét évvel ezelőtt a „Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedősorozatot, amelyet idén újra meghirdettek.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 24. péntek 17:30
A nap legfontosabb híreiből.
Forrás
WWF
Utoljára módosítva
2023. március 24. péntek 15:21
Március 25-én ismét Föld órája lesz! A hatvan perces szimbolikus sötétség és az egyéni cselekvés hangsúlyozása mellett idén arra is rávilágít, hogy a hazai kistelepülések jelentős részén még mindig rengetegen küzdenek az energiaszegénységgel, az energiaválság hatására ezzel párhuzamosan pedig egyre többen használnak szilárd tüzelőt, melynek következtében az előző, hat évvel ezelőtti kutatáshoz képest a légszennyezettség mértéke tovább nőtt.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 24. péntek 07:29
A meleg tavaszi időt lehűlés követi, érkezik a hidegfront, északi széllel és levegővel, élvezzük ki a mai szép napot! Részletek a MiNap-indítóban.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 19. vasárnap 10:47
Átértékelte az életét, és ötvenévesen már nem a fellépésekkel akarja tölteni az idejét a miskolci humorista.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2023. március 15. szerda 13:47
Átvette lovagi kitüntetését III. Károly királytól kedden Sir Brian May, a Queen együttes gitárosa, aki az ünnepélyes eseményen újabb turné lehetőségére tett utalást.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 13. hétfő 10:57
A hét elején melegedés várható, majd a március 15-ei nemzeti ünnepen visszaesik a hőmérséklet, és többfelé eső, helyenként havas eső lehet, sokfelé megerősödik a szél. A hét második felében ismét melegedés kezdődik -derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez vasárnap eljuttatott középtávú előrejelzéséből.
Forrás
Gallai Judit
Utoljára módosítva
2023. március 12. vasárnap 16:45
Vajon tényleg ismerjük önmagunkat? Figyelemmel kísérjük a változásokat, melyek fokozatosan mennek végbe bennünk, hiszen a világ, a társadalom folyamatosan változik körülöttünk? - teszi fel a kérdéseket Gallai Judit e heti írásában.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!