Ugrás a tartalomra

Egyedülálló médiacentrum

A MIKOM Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft. mára olyan médiaközponttá vált, mely méltó Miskolchoz, az észak-keleti régió dinamikusan fejlődő nagyvárosához, ezzel együtt országosan is vezető szerepet tölt be a helyben és regionálisan működő médiavállalatok között. A társaság tevékenységi körei mára igen széles palettán nyújtanak lehetőségeket az online és offline kommunikáció területein is. Legyen szó akár saját helyi és országos hírtartalmak megjelenítéséről, vagy a közélet, kultúra, sport legfontosabb, legérdekesebb eseményeiről szóló beszámolókról.

A Miskolc Televízió az ország legnézettebb helyi televíziója. Adásrendjébe a naponta friss hírekkel jelentkező híradó mellett számos tematikus magazinműsor kerül. Minden korosztály megtalálhatja az érdeklődési körének leginkább megfelelő tartalmat, valamint a város és környékének híreiről, programjairól is tájékozódhat. A televízió munkatársai nagy energiát és figyelmet fordítanak arra is, hogy szakmai munkájuk megfeleljen a nézők igényeinek úgy a látvány, mint a műsorok tekintetében.

A minap.hu hírportál látogatói színes és gazdag tartalommal, a hírekhez kapcsolódó fotógalériákkal, videókkal találkozhatnak. A szerkesztőség munkatársai arra törekednek, hogy a legfontosabb helyi hírek elsőként a miskolci portálon jelenjenek meg. A weboldal fejlesztése az online trendek folyamatos elemzése mellett szükséges. Éppen ezért a társaság azon dolgozik, hogy a felhasználók számára jól ismert arculati elemek megtartása mellett az igényeknek megfelelő szerkezetet hozzon létre, és olyan hírportált üzemeltessen, melynek kezelése egyszerű, ugyanakkor modern és informatív is.

Miskolcon és közvetlen vonzáskörzetében, 85 ezer példányban hetente szombatonként jelenik meg a Miskolci Napló, mely a nyomtatott helyi sajtótermékek közül hetilapként egyedülálló módon, ingyenesen jut el az olvasók postaládáiba. Az újság a hét legfontosabb eseményeiről tudósít, de találhatóak benne programajánlók, publicisztikák és szórakoztató tartalmak is. A lap összeállítása a társaság székhelyén működő grafikai stúdióban zajlik a felelős szerkesztő közvetlen, személyes irányítása mellett.

A MIKOM Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft. üzemelteti a Miskolc frekventált pontjain található LED óriáskivetítőket is, melyek napi frissítésű, helyben gyártott, informatív tartalmakat sugároznak, ugyanakkor sok esetben egyedi rendezvények alapjául is szolgálnak, illetve támogatják azok megjelenését. Segítségükkel például sportesemények közösségi kivetítésére, de akár egy-egy rendezvényhez kapcsolódó online tartalmak, képek, videók megjelenítésére is lehetőség van.

A társaság tevékenységei körébe tartozik a saját médiumok felületeinek értékesítése, legyen szó akár az offline felületen elhelyezett hirdetésekről, PR cikkekről, vagy a minap.hu hírportálon és a Miskolc Televízióban megjelenő reklámokról.

A Miskolc Televízió munkatársai egyedi megrendelések alapján reklámspotokat, imázsfilmeket, a Miskolci Napló és a minap.hu újságírói pedig külsős megbízások alapján akár kiadványok szövegezését is elkészítik.