Ugrás a tartalomra

Világ

Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 13:17
Tizenhat holttestet talált a tajvani parti őrség a sziget nyugati részén, illetve a parthoz közeli vizeken és egy szélerőmű platformján március folyamán - közölte a helyi média szerdán a parti őrséget idézve.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 18:41
Húsvét előtt kárpátaljai fiataloknak állított össze ajándékcsomagot az Emberi Méltóság Tanácsa, az adományt Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnöke vette át kedden Budapesten.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 14:36
Az uniós tagállamok energiaügyekért felelős miniszterei keddi brüsszeli tanácskozásukon jóváhagyták az új személygépkocsikra és kisteherautókra vonatkozó szén-dioxid-kibocsátási normák felülvizsgálatáról szóló rendeletet, amelynek értelmében 2035-ig fokozatosan meg kell szüntetni a dízel- és a benzinüzemű új autók értékesítését az EU-ban, és minden új gyártású autónak kibocsátásmentesnek kell lennie.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 11:24
A keresztény iskola korábbi diákja ölt meg hat embert, köztük három gyereket Nashville-ben. 
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 27. hétfő 12:08
Ma van a színházi világnap, amelynek nemzetközi üzenetét idén Samiha Ayoub egyiptomi színésznő írta.
Forrás
minap.hu / Miskolc Televízió
Utoljára módosítva
2023. március 26. vasárnap 08:33
Igen, most előre kell állítani, ami egy kétségtelenül fájdalmas, ám a közérzetünk számára csakhamar megtérülő áldozathozatal – vasárnap kezdődik a nyári időszámítás. 
On
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2023. március 25. szombat 14:36
Az LMP a Föld órája alkalmából arra kér fel mindenkit, hogy szombat este 20.30 és 21.30 között ne használjon áramot, kapcsolja le a lámpákat - mondta az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese szombaton a fővárosban tartott sajtótájékoztatóján.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2023. március 24. péntek 19:48
A felújítási és fejlesztési munkálatokat a dél-erdélyi szórvány egyik oktatási központjában, a dévai Téglás Gábor Gimnáziumban tervezik elvégezni ebben az évben - erősítette meg az MTI-nek pénteken Balogh Károly Csaba iskolaigazgató.
Forrás
WWF
Utoljára módosítva
2023. március 24. péntek 15:21
Március 25-én ismét Föld órája lesz! A hatvan perces szimbolikus sötétség és az egyéni cselekvés hangsúlyozása mellett idén arra is rávilágít, hogy a hazai kistelepülések jelentős részén még mindig rengetegen küzdenek az energiaszegénységgel, az energiaválság hatására ezzel párhuzamosan pedig egyre többen használnak szilárd tüzelőt, melynek következtében az előző, hat évvel ezelőtti kutatáshoz képest a légszennyezettség mértéke tovább nőtt.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2023. március 24. péntek 09:02
A részleteket egy nemzetközi sajtótájékoztató keretében ismertették csütörtök reggel a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Zsolcai kapui épületében.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!