Ugrás a tartalomra

Miskolci Közösségek és Sikerek Diósgyőrből

A MIKOM Nonprofit Kft. Európai Szociális Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő támogatás formájában történő finanszírozásból valósítja meg a TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00552 számú „Miskolci Közösségek és Sikerek Diósgyőrből” című projektet.

A projektről

A projekt során a Diósgyőri Horizont ismert civil szervezeteit és a lakosság bevonását célzó akciókat bemutató tartalmak készülnek.

A projekt során a Diósgyőri Horizont területén működő öt legmeghatározóbb civil szervezet tevékenységének bemutatására szolgáló fotók és videók készülnek. Emellett egy kiadvány szerkesztése is megvalósul, amelyben a Horizont közösségei megjelennek, majd a kiadvány a Horizont legsűrűbben lakott területén (panelházas övezet) terjesztésre kerül. 

Az akcióterületen készült tartalmak (kisfilmek, fényképek) sajtónyilvános rendezvényen kerülnek bemutatásra a bemutatott szervezetek és az akcióterület érintettjei részére. A rendezvényen lehetőség nyílik a résztvevők számára kötetlen beszélgetésre is annak érdekében, hogy a bemutatott civil szervezeteket és kezdeményezéseket mélyebben megismerhessék.

A projekt megvalósítás tervezett befejezése: 2020. 06. 14.

A projekt tervezett elszámolható bruttó összköltsége: 5.000.000 Ft

Támogatási intenzitás: 100%