Ugrás a tartalomra

Hamarosan eldől, ki kapja a Supersum Háladíjat

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 11. kedd 15:48
Június 9-én éjfélkor lezárult a jelölés a Supersum Háladíjra. Hetvenhat érvényes adatlap érkezett a közel egy hónap alatt.
A döntőbizottság, valamint a kuratórium tagjai /Fotó: Supersum

Korábban ITT írtunk arról, hogy a Supersum Háladíj a Supersum Közhasznú Alapítvány által idén alapított díj, melynek célja, hogy elismerje és megjutalmazza a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei pedagógusok és oktatók kiemelkedő munkáját. A díjhoz pénzjutalom is jár, melyet olyan projektekre lehet fordítani, amelyek hozzájárulnak a példamutató és inspiráló pedagógiai munka folytatásához. 

A díjat egy öt fős döntő bizottság fogja odaítélni az arra érdemesnek. A tagok felkérésekor fontos szempont volt, hogy értékteremtő tevékenységet végző, szakmailag elismert személyek legyenek az oktatás minden szegmenséből – olvasható az alapítvány Facebook oldalán.  

Az alapítvány megkeresésére a bizottsági tagságot vállalta Csizmárné Gede Erika Judit óvodapedagógus, MIÓVI intézményvezető, illetve Fandl Ferenc színművész, valamint Mezeiné Varga Éva tanár, nyugalmazott intézményvezető, továbbá Velkey Imre gyermekideggyógyász főorvos, egyetemi oktató és Veres Pál gimnáziumi tanár, az országos köznevelési tanács tagja.

A bizottság a munkáját – a jelölések feldolgozását – megkezdte. A 2024-es Supersum Háladíj nyertesének nevét június 23-án hozzák nyilvánosságra.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!