Ugrás a tartalomra

MiNap-indító(2024.04.10.) - Időjárás, útinform, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 10. szerda 08:14
Megkezdődtek a kátyúzások, mutatjuk, hol kell vigyázni!

Időjárás

A változó vastagságú fátyolfelhőzet mellett általában sok (időszakosan szűrt) napsütés várható, valamint gomolyfelhők is képződnek. Emellett az északnyugati határ mentén lehetnek erősebben felhős részek is. Az ország legnagyobb részén nem lesz csapadék, csak néhol fordulhat elő záporeső. A Dunántúlon nagy területen lesz erős, helyenként viharos az északi, északnyugati szél, míg keleten csak délutántól kezd élénkülni az északira forduló szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 15 és 20, a Dunától keletre 21 és 27 fok között valószínű. Késő estére 11 és 17 fok közé hűl le a levegő - olvasható a HungaroMet Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. honlapján.

Levegőminőség

Városszerte jó a levegő minősége a pmmonitoring.hu adatai szerint.

Útinform

 

Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. ma reggeli információi alapján:

Mai napon, a nagy volumenű kátyúzás keretein belül, az alábbi helyszíneken történik munkavégzés, időjárás függvényében:

Nagy Lajos Király útja

Kiss tábornok útja

Bollóalja u.

Állomás tér

Erdő sor

Közdomb u.

Csabai kapu

Erkel F u.

Bogáncs u.

Fonoda u.

Lavotta

Sütő János u.

Farkas A. u.

Beniczky L. u.

Bádogos u.

Ács u.

Ómassai út

Félpályás terelésre lehet számítani:

Áfonyás u. 18

Balaton u.- Tarna u. kereszteződés

Bartók Béla u. 39

Bodza u. eleje

Bors Vezér u. 62

Cseresznyés u. 14

Előhegy u. 20

Eszterházy u.29

Csokonai u. 98

Előhegy u.72

Erdő sor 12

Erdő sor 19

Koppány u. eleje

Középszer u. 50

Liszt Ferenc u. 26

Papszer Utca – Mindszent tér 4 előtt.

Perczel M.u. 24/a

Rácz Á. u. - Gyula u.

Somlay Artúr u. 32

Szarkahegy u. 58

Szrogh S. u. 57

Horoszkóp

Kos (03.21.–04.19.)
Nagyszerű nap elé néz, ugyanis végre a munkahelyén eléri azt, amire már nagyon régóta vágyott. A felettese meg fogja hallgatni az ötleteit, sőt nagyon is tetszeni fognak neki, így könnyen lehet, hogy hamarosan egy jóval magasabb pozícióban találhatja magát. 

Bika (04.20.–05.20.)
Kellemesen csalódik egy kollégájában, akivel mostanáig nem igazán voltak közös nevezőn, de most segít önnek valamiben, amivel jó pontot szerezhet a főnökeinél. Ez a barátság akár a munkahelyen kívül is működhet, sőt olyan dolgokat is megoszthatnak egymással, amit korábban nem mertek másokkal.

Ikrek (05.21.–06.21.)
A párjával nem alakulnak ma túl jól a dolgok, ugyanis egyikőjük sem akar engedni a saját igazából. A legjobb, amit tehet, ha megkéri, hogy üljenek le higgadtan beszélni, és hallgassák meg a másikat anélkül, hogy csak vitatkoznak és kötekednek. Meg tudják csinálni!

Rák (06.22.–07.22.)
Hirtelen sok dolga akad, de szerencsére csodálatos napja lesz, és úgy fogja érezni, hogy mindent gördülékenyen meg tud oldani. Ha azonban mégis elakadna, akkor kérjen nyugodtan segítséget, ugyanis rengeteg ember van, aki bármit megtenne azért, hogy szerepet játsszon abban, hogy önnek egy kicsit könnyebb legyen. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)
Egy véletlen folyamán találkozik valakivel, aki régen nagyon sokat jelentett önnek. Ezek az érzések felkavarják, és hirtelen nem tudja majd hova tenni őket. Fontos azonban megjegyezni, hogy csak mert bizonytalan, nem biztos, hogy újra kell kezdeni olyan dolgokat, amik régen fájdalmat okoztak. Talán csak az emlékek hiányoznak...

Szűz (08.23.–09.22.)
Szerelmes nap elé néz! Ha párkapcsolata van, akkor a párjával most minden eddiginél jobban megtalálják a közös hangot, és nagy lépések jöhetnek hamarosan. Ha szingli, akkor találkozhat valakivel, aki azonnal leveszi a lábáról, a kötődést hamar érezni fogja.

Mérleg (09.23.–10.22.)
Egy barátja csúnyán elárulhatja majd, és nem tudja hova tenni, hogy mivel érdemelte ki ezt a bánásmódot. Nos, sokszor az ilyen dolgokra nem kapunk választ, de ha nagyon fontos önnek, akkor üljenek le, és tegye fel a kérdéseit az illetőnek. Talán segít majd továbblépni! 

Skorpió (10.23.–11.21.)
Ne féljen megmondani a munkahelyén, ha azt érzi, hogy mostanában nagyon sokat kivételeznek másokkal, önre pedig rámarad mindig a feladatok többsége. Muszáj, hogy kiálljon saját magáért, különben sosem lesz vége ennek a történetnek... 

Nyilas (11.22.–12.21.)
Igazi flörtcsatába keveredhet ma a munkahelyén, de vigyázzon, mert a többi kolléga és a felettesek ezt nem fogják jó szemmel nézni. Ha úgy érzi, hogy az illetővel több van önök között, mint jó viszony, akkor javasolja, hogy esetleg a melóhelyen kívül találkozzanak. 

Bak (12.22.–01.19.)
Egy családtagjával csúnyán összevesznek ma, de talán nem most lesz a megfelelő alkalom arra, hogy megpróbálják megoldani a problémákat. Mindketten dühösek, ezért jobb, ha elkerülik egymást, és inkább mindketten átgondolják magukban, hogy mit csinálhattak volna másképp. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)
Jó híreket fog kapni a munkahelyén, sőt hamarosan egy olyan feladatot fog kapni, amivel tényleg bebizonyíthatja, hogy milyen tehetséges abban, amit csinál. A legjobb pedig, hogy a kollégái rendkívül büszkék lesznek önre, és ezt nem győzik majd hangsúlyozni.

Halak (02.19.–03.20.)
Ma nagy önben a tanulási vágy, és az, hogy találjon egy új hobbit, amivel lekötheti magát. Nos, szerencsére hamar az útjába akad valami, amiről azt fogja érezni, hogy muszáj kipróbálnia. A jó hír, hogy talán egy kedves barátjának is lesz kedve csatlakozni az ügyhöz.

Forrás: 168.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!