Ugrás a tartalomra

Miskolcon kezdi őszi országjárását Alföldi Róbert

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. október 04. péntek 09:20
A Jászai Mari-díjas színész-rendező október 26-án a Művészetek Házában lép színpadra. (Támogatott tartalom.)

Tavaly év végén jelent meg Rajtam nem múlt címmel az a könyv, melyben Csáki Judit beszélget Alföldi Róberttel személyes és szakmai múltjáról, jelenéről, színészi és rendezői énjéről, műhelytitkokról, a kulturális környezetről és a világról, amelyben élünk. A könyv igen mély betekintést enged egy olyan ember életébe, lelkébe, aki évtizedek óta megkerülhetetlen alakja a hazai kulturális életnek.

A könyv kapcsán tavasszal indult országjárásra Alföldi Róbert és Hauser Antal újságíró, akik beszélgetnek színházról, kultúráról, a minket körülvevő mindennapokról, és persze magáról Alföldi Róbertről. Miskolcon október 26-án este hét órától a Művészetek Háza Hangversenytermében lépnek majd a közönség elé, akik izgalmas másfél órára számíthatnak. 

Minden alkalom más és más, nincs két egyforma beszélgetés – mondta Hauser Antal.
– A könyv egyfajta sorvezető a pódiumbeszélgetéseink során, de mindig elkalandozunk valamerre, attól függően épp milyen hangulatban vagyunk, vagy épp milyen aktuális közéleti témák vannak napirenden. Nyílt és őszinte beszélgetések ezek, nincsenek tabu témák. Azt hiszem ez is a siker egyik titka, hiszen tavasszal rendre telt ház előtt léphettünk fel. Nagyon várjuk a miskolci beszélgetést, hiszen egyrészt a nyári szünetet követően itt indítjuk az őszi turnét, és rengeteg téma van a tarsolyunkban. Másrészt pedig kicsit meg is újulunk, és lehetőséget adunk majd a nézőknek, hogy feltegyék az őket leginkább érdeklő kérdéseket - fogalmazott. 

A pódiumbeszélgetés előtt lehetősége lesz a nézőknek a könyvet megvásárolni, amit a beszélgetés után Alföldi Róbert dedikál is majd. 

Jegyek az előadásra ITT vásárolhatók. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!