Ugrás a tartalomra

Péntek délután elstartolt a második Miskolci Piknik

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. szeptember 22. vasárnap 09:27
A három napon át tartó gasztronómiai fesztivál változatos programokkal és zenei fellépőkkel várja az érdeklődőket.
Osztie Tibor képgalériája

Kezdetét vette a régió egyik legnagyobb őszi gasztrofesztiválja és zenei parádéja. Idén két színpadon váltogatják egymást a jobbnál jobb produkciók a harmadikon pedig a finomabbnál finomabb ételek. Látványfőzések sztárséfek, ételkülönlegességek, és sok zene fogadja a szórakozni vágyókat és ínyenceket. Miskolc és környékbeli éttermek kínálják ínycsiklandó fogásaikat, és több, mint 50 fellépő garantálja a fergeteges hangulatot. 

Már péntek délután is sok érdeklődőt vonzott a Miskolci Piknik. Vasárnapig különleges íz élményben lehet része annak, aki a sétálóutcán jár. Számos étterem hozza Miskolcra legkiválóbb fogásait. Az Erzsébet téri gasztroszigeten olyan sztárszakácsok főznek majd, mint Rácz Jenő, vagy Mede Ádám, Michelin-csillagos séfek, de ismert miskolci éttermek is bemutatják, hogyan készülnek specialitásaik. 

Bár az ízeké a főszerep, zenei élményekben sem lesz hiány. A Szent István téri nagyszínpadra és a Villanyrendőr színpadra érkeznek a sztárfellépők. 

Mocsári László képgalériája

Pénteken újra itt volt a legutóbb zajos sikert arató, csupaszív fenegyerek, Manuel, illetve egy igazi világsztár DJ-t, Alle Farbent is üdvözölhettük Miskolcon. Mellettük Bréda Bia, a Helldance és a Csordás Tibi szórakoztatta Miskolc főterének közönségét. A Villanyrendőrnél pedig a Loving Arms, Tomy Montana és Regán Lili játszotta a jobbnál jobb zenéket. 

Szombaton Majka és Desh is a színpadra lép, vasárnap pedig megannyi fellépő között a miskolci Here We Are, Bebe és Geszti Péter zenél majd. 

A Miskolci Piknik idején az autósoknak forgalomkorlátozásra kell számítaniuk, amiről egy másik összefoglalónkban részletesen is beszámoltunk: ITT. Több utcát is lezárnak, a Városháztéri kavicsos parkoló pedig a Patak utcánál lezárásra kerül. Péntektől Vasárnapig a Tiszai Pályaudvar és a Malomszög utca között villamospótló járatok közlekednek. A fesztivál idején a rendőrség fokozott ellenőrzést tart.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!