Ugrás a tartalomra

Durva autópálya-balesetekkel sokkol az MKIF (videóval)

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. december 05. kedd 12:28
Kidöntött villanyoszlop, ütközés kamionnal, zavarba hozott tréler - elképesztő felvételeket mutatunk a magyar autópályákról.

A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF) közösségi oldalán osztott meg egy összevágott videót három olyan balesetről, amelyek nemrégiben történtek a magyar autópályákon.

Az első eset éjszaka történt, egy vélhetően ittas sofőr ütközik neki egy villanyoszlopnak az M3-as autópályán. A sofőr szerencsére nem sérült meg.

A következő eset az M1-esen történt: sűrű forgalomban egy belső sávban haladó autó célzott meg egy kamiont balról. Az ütközés következtében egyszerűen berepült az autó a belső szalagkorláthoz.

Az utolsó: a Kőröshegyi völgyhídon vélhetően túl nagy sebességgel hajtott egy autós, magas rakománnyal, és nem számolt az erős oldalszéllel. A tréler kibillent egyensúlyából és felborult. Szerencsére nem jött mögötte senki, és még a vontató kisbusz sem borult fel.

Az MKIF arra kér mindekit, hogy mindig a körülményeknek megfelelően közlekedjen, és kizárólag a vezetésre figyeljen! Ittas állapotban pedig soha, senki ne üljön autóba.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!