Ugrás a tartalomra

Egy perc Miskolc

minap.hu / Miskolc Televízió
Utoljára módosítva
2023. december 06. szerda 17:39
Miskolc egy percben.

JÖN AZ LG MAGNA
Hivatalossá vált a döntés. A LG Magna bejelentette: Miskolcon hozza létre első európai gyárát. A hírt ünnepélyes eseményen erősítették meg Budapesten. A gyárban elektromos autók berendezéseit és alkatrészeit fogják előállítani, valamint elektromos motorokhoz különböző elemeket, fedélzeti töltőket és invertereket. A beruházás 200 új munkahelyet teremt.

GYERMEKORVOS HIÁNY
Még több gyermekorvosra lenne szükség Miskolcon. A többi közt erről is beszéltek az Egészségügyi Monitoring Bizottság legutóbbi ülésén. Ezt és sok más problémát is a nyilvánosság elé tárt a bizottság, hozzátéve folyamatosan dolgoznak a megoldáson, és a városvezetés mindent elkövet, hogy kedvező feltételeket teremtsen.

MIKULÁSFUTÁS
Elrajtolt a tizenharmadik Mikulásfutás a Szent István téren szerda délután. Csaknem 2800 fiatal, felnőtt és gyerek húzott mikulássapkát és futócipőt. A szerencsések értékes fődíjat és a rajt kezdete előtt értékes tárgyakat, utalványokat is nyerhettek. A Mikulásfutás célja, hogy az egészségre és a segítségnyújtásra nevelje a fiatalokat.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!