Ugrás a tartalomra

Futhatunk és bringázhatunk a BOLDOGkisfalud Feszten

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 12. szerda 08:55
A BOLDOGkisfalud Feszt elnevezésű programsorozat keretében, június 29-én, szombaton, Bodrogkisfaludon rendezik meg a „Kapj el, ha tudsz!” mottót viselő gátfutóversenyt, míg a kerékpározás szerelmesei - akár a futás után is -  a „Kerüld meg a Kopaszt!” mottóval tekerhetnek egy jót ezen a napon Tokaj-Hegyalján.

A futóversenyen 9.30 órától egy 7 km-es és egy 4,5 km-es távot lehet teljesíteni a Bodrog folyó melletti gáton, érintve a Szegi Vízibázist. A gyermekekre is gondolnak a szervezők, így 9:35 órától egy 1 km-es minifutam is rendelkezésre áll majd a sportolásra. Mindhárom táv rajtja és célja a Szent Anna templom szomszédságában lévő sportpályánál lesz - írja a fesztivál közleménye.

ITT megtalálható a részletes versenykiírás, és a pontos útvonal is.

„Kerüld meg a „Kopaszt”, bringával!

A BKF Kerékpártúra – „Kerüld meg a Kopaszt” elnevezésű esemény résztvevőire 31 km bringázás vár. A 11:00 órakor induló kerékpártúrán értelemszerűen nem lesz eredményhirdetés. Az útvonal 6 ellenőrző ponton halad át, minden állomáson egy-egy pecsétet lehet gyűjteni. Az állomások közül 3 borászat (Rákóczi Pince-Tokaj, Kikelet Pince-Tarcal, Bott Pince- Bodrogkeresztúr) és 3 kilátópont (Áldó Krisztus szobor-Tarcal, Szent-Teréz kápolna-Tarcal, BODROGKERESZTÚR Keresztúri kilátó- Bodrogkeresztúr). A begyűjtött pecsétek számával egyenes arányban növekszik a célban átvehető befutócsomag értéke - írják.

ITT elérhető kedvezményes előnevezés - a futóverseny és a kerékpártúra - esetében is, június 16-án, vasárnapig tart. A helyszíni nevezésre csak korlátozott számban lesz lehetőség!

Az előnevezők névre szóló rajtszámot kapnak, a célban pedig mindenkit egyedi befutóéremmel várnak. 
A sportesemények szervezője a Marathon Club Egyesület, társrendező a Miskolc Egészséges Ifjúságáért Alapítvány és a BIENNALE Nonprofit Kft.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!