Ugrás a tartalomra

Ingyenes startup dizájntábort szervez a Kék Bolygó Alapítvány

MTI
Utoljára módosítva
2024. június 15. szombat 11:00
A fenntarthatósági témák, a dizájn és a startupok világa iránt érdeklődő középiskolások jelentkezését várják június 26-ig a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány (KBKA) és a HelloWood Junior ingyenes táborába - közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.
Képünk illusztráció / Fotó: kekbolygoalapitvany.hu

Pályázni a KBKA honlapján  található jelentkezési lap kitöltésével és a "Mit változtatnál a környezeteden, mit csinálnál másképp, hogy csökkentsd az emberiség ökológiai lábnyomát?" témában, akár mobiltelefonnal elkészített 1 perces rövidfilmmel lehet. A pályázat lényege a tartalom és az ötletesség.
   
A legjobb 60 jelentkező ingyenes részvételt nyer az idei Hello Planet startup dizájntáborba, amelyet Nagykovácsiban rendeznek augusztus 5. és 10. között.
   
Az öt nap alatt a diákok kipróbálhatják magukat különböző művészeti ágakban, beleértve a grafikát, videót, fotót, forma- és textiltervezést. A gyerekek előadásokon vehetnek részt, munkájukat mentorok segítik majd.
   
Korábbi tapasztalatok alapján egy ilyen tábor megalapozta a gyerekek továbbtanulását és később akár egy startup vállalkozás megalapítását - olvasható a közleményben.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!