Ugrás a tartalomra

Két rock torok és egy zongora - Triász koncert a Gárdonyiban

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. február 23. péntek 11:09
Március másodikán, szombaton a Gárdonyi Művelődési Házban lép fel a Triász.  (Támogatott tartalom.)

A háromtagú együttes tagjai nem ismeretlenek a nagyközönség előtt. A csapatot a régi barátság, rockzene szeretete és a közös muzsikálás öröme hozta össze. A zenekar énekese Kálmán György, aki a Dinamit, a Pandora, Dirty Dance formációkból ismert, de játszik a szolnoki színházban is. Ugyancsak énekel Sipos Péter, az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja, televíziós show műsorok, vetélkedők népszerű műsorvezetője is volt korábban. A billentyűknél pedig Jankai Bélát találjuk, aki korábban a Dinamitból, a Prognózisból, a Boxerből és az Omegából lehet ismerős. 

Az elsősorban rock dalokból összeállított műsor unplugged jellegű, de mégsem a megszokott hagyományos, csak akusztikus hangszerekkel, hangzással. „A repertoárunkat is úgy állítottuk össze, hogy mindenki találjon a szívének kedves slágert, de mégsem az unásig játszott, legalább 25 feldolgozás banda által folyamatosan játszott dalokat gyűjtöttük csokorba” – mondják a Triász tagjai. - Műsorunkban a hetvenes-kilencvenes évek remek rock dalai csendülnek fel, amit mindenki ismer, de mégsem ezek a média lerágott csontjai. Ezért is lett a koncertprogramunk alcíme: Elveszett dalok. Célunk eljutni a legkisebb klubokba is, ahol saját bandáinkkal nem férnénk el, és ott egy fantasztikus emberközeli bulit nyomni, hol sztorizva, hol énekelve, a tisztelt nagyérdemű bevonásával – teszik hozzá. 

A koncertet március 2-án, szombaton rendezik a Gárdonyi Géza Művelődési Ház rendezvénytermében (Miskolc, Sütő János u. 42.). Kapunyitás 19:30-kor. 

Jegyár: elővételben 4900 Ft, a koncert napján 5900 Ft
Online jegyértékesítés: https://bit.ly/3UjAPLF
Jegyek kaphatók: a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 5.), az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27/A), az Ady Endre Művelődési Házban (Árpád u. 4.), a koncert napján a helyszínen (Miskolc, Sütő János u. 42.), valamint online az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, és a JEGY.HU-n.
 
A koncert az NKA és a Hangfoglaló Program támogatásával valósul meg.

További hírek

Olvasnivaló