Ugrás a tartalomra

Modern grafikai megjelenéssel és bővülő szolgáltatásokkal csábít a Miskolc Pass

minap.hu/Miskolc Televízió
Utoljára módosítva
2024. június 20. csütörtök 17:48
Megújult arculattal, számos új partnerrel jelentkezik a kilencedik éve létező Miskolc Pass turisztikai kártya. A 24, 48, 72, 120 órás turisztikai kártyák elfogadóhelyeiről katalógust és imázsfilmet is készített a kártyarendszert működtető MIDMAR Kft.
Megújult a Miskolc Pass kártya. Fotó: Juhász Ákos

Az imázsváltásról és a bővülő szolgáltatásokról csütörtökön tartottak sajtótájékoztatót a belvárosi Tourinform irodában.

2015 óta segíti a turisták miskolci tartózkodását, biztosít ingyenes belépéseket és százalékos kedvezményeket a Miskolc Pass turisztikai kártya, ami környezettudatos, smart QR-kódtechnológia elven működik. A kártya 24, 48, 72 és 120 órás változatban készült, mivel Miskolc rengeteg látnivalóval rendelkezik, a város alapos felfedezése közel egy hetet is igénybe vehet. A kártya a legismertebb miskolci attrakciókba ingyenes belépést biztosít, illetve ingyenesen használható korlátlan számú közösségi közlekedésre is. Kisgyermekes családként kiegészítő kártya is igényelhető, 14 év alatti gyermek közösségi közlekedéssel vagy anélkül is élvezheti a kártyával járó kedvezményes szolgáltatások körét. 

- Megújult a kártya külseje, korszerűbb grafikai megjelenést kapott. Változott az elfogadói kör, több új hellyel bővült. Illetve készült egy másfél perces imázs film is, amelyet online hirdetések formájában szeretnének minél szélesebb körben megismertetni – hangsúlyozta Tóth-Bodnár Krisztina. A MIDMAR Kft. ügyvezetője kiemelte, hogy a lakosság számára elérhető Miskolc Pass Classic kártya kedvezményei némileg eltérnek a turisztikai kártyáktól. Érdekesség továbbá, hogy a városunkba látogató családok gyermekei a plasztik kártya helyett hűtőmágnest kapnak, így emléknek is megmaradhat. 

A turisztikai kártya tulajdonosaként könnyedén elérhetőek a város nevezetességei az ingyenesen és korlátlanul használható helyi közösségi közlekedéssel. A legismertebb attrakciók: többek között a Bükk értékeit bemutató Szeleta Park Látogatóközpont, hazánk legszebb természeti környezetében fekvő állatkertje, a Miskolci Állatkert, a világviszonylatban is egyedülálló Anna-barlang, a két kiemelkedő műgyűjteményt bemutató új Képtárral bővült Herman Ottó Múzeum, a páratlan élményt nyújtó Miskolctapolca Barlangfürdő, az exkluzív fürdőzési élményt biztosító Ellipsum Élményfürdő pedig a kártyával egyszeri alkalommal, ingyenesen látogathatók, és garantált városnéző sétákon a város „rejtett” értékei is megismerhetők. 

- A fürdők és látnivalók mellett éttermek, cukrászdák, szálláshelyek, üzletek, borászatok és kalandparkok 10-20 százalékos kedvezményt biztosítanak szolgáltatásaik árából – tudatta az ügyvezető. 

- Az, hogy ilyen kiterjedt kedvezményrendszert, előnyöket és ingyenes közlekedést is magában foglaló kártyacsaládot tudnak üzemeltetni és kínálni a turistáknak, az kiemelten fontos – fogalmazott Szopkó Tibor, alpolgármester a sajtótájékoztatón. A szolgáltatások és partnerek bővülésével, a kártya imázs váltásával a továbbiakban is vonzóvá tudják tenni a miskolci turizmust. Nemcsak a turisták számára érdekes ez a kártyacsalád, hanem a miskolci lakcímmel rendelkezők számára is, hiszen nekik különböző előnyöket biztosít a Miskolc Pass Classic kártya. Ami egy évre szól, jól bevezetett szolgáltatás, ismerik a lakosok és használják is – tette hozzá az alpolgármester. Az imázs videó elsőként Miskolc turisztikai szervezetének Facebook oldalán jelent meg, de megtekinthető majd a többi közösségi csatornáján is vagy letölthető ITT. A 24, 48, 72, 120 órára érvényes turisztikai kártyák és a kiegészítő gyermekkártyák megvásárolhatók a Tourinform irodában személyesen, valamint a www.miskolcpass.com oldalon online is, illetve a Miskolctapolcai Turisztikai Ponton egészen késő őszig. 

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!