Ugrás a tartalomra

A Momentum is beállt Veres Pál mögé

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. december 07. csütörtök 10:27
A Momentum is támogatja Veres Pál polgármester újraindulását a jövő évi önkormányzati választáson. A felek mindezt csütörtökön jelentették be.
Fotók: Horváth Csongor

Veres Pál polgármester idén februárban hozta nyilvánosságra, hogy jövőre újraindul a polgármesteri posztért. Azóta a Jobbik-Konzervatívok, majd az MSZP és a Párbeszéd-Zöldek is mellé állt. Hozzájuk csatlakozott a héten a Momentum.

– 2019-ben Miskolc a változás útjára lépett. Veres Pál és csapata a Momentum támogatásával bebizonyította, hogy Miskolcot lehet jól is vezetni. Miskolcnak jelenleg sikeres gazdaság-, ifjúság- és zöldpolitikája van – fogalmazott szerkesztőségünknek Gelencsér Ferenc a városvezetőnél tett látogatását követően. A Momentum elnöke kiemelte, rendkívül büszkék közös eredményeikre, s úgy vélekedett, ezek olyan értékek, amiket meg kell tudniuk őrizni.

Veres Pál a megbeszélésen a párt helyi önkormányzati képviselőivel, Erdei Sándor Zsolttal és Szopkó Tiborral is egyeztetett jövőbeni együttműködésükről. Utóbbi alpolgármesterként és a Momentum miskolci elnökeként arról számolt be stábunknak, hogy helyi szervezetük asszisztálásával eredményes tárgyalást folytattak, így támogatásukról és munkájukról biztosították az újrainduló polgármestert. Együttműködésük szerinte a város fejlődését és épülését szolgálhatja 2024 után is. Szopkó Tibor hangsúlyozta: Miskolcon Veres Pálon kívül nincs más komolyan vehető polgármesterjelölt.

Veres Pál

– Jól látszott az elmúlt hónapok tárgyalásaiból, egyeztetéseiből, hogy nagyon közel vannak az elképzeléseink egymáséhoz. Nagyra értékelem, hogy az elnök úr személyesen jött el Miskolcra, és jelentette be a támogatást. Örülök annak, hogy most már körvonalazódik az az összefogás, amely nem pártpolitikai, hanem várospolitikai alapon hoz létre egy olyan csapatot, amely győzelemre esélyes a következő választáson – értékelte kameráink előtt Veres Pál polgármester a bejelentést.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!