Ugrás a tartalomra

Varga Andrea Klára nyilvános vitára hívja jelölt társait

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 25. szombat 10:56
Üzengetések helyett érdemi vita: ezt javasolja a Függetlenek SZIVE.

A Függetlenek SZIVE, a Momentum és a Jobbik közleményben tudatta: vitára hívják a miskolci polgármesterjelölteket.

"A választóknak joga van megismerni valamennyi polgármesterjelölt szakmai programját, de mindezt a választásokra vonatkozó etikai szabályok betartásával. Mindezekre tekintettel kérjük a polgármesterjelölteket, hogy fogadják el meghívásunkat egy nyilvános vitára, melyen a miskolciak előtt ismertetik szakmai programjukat. Ezzel elejét vehetik azoknak a feltételezéseknek, hogy felkészületlenül, a város helyzetét nem ismerve, városvezetői gyakorlat nélkül, más településről érkezve próbálják elfoglalni a polgármesteri széket" - fogalmaz a közlemény. A Függetlenek SZIVE úgy látja, hogy hirtelen mindenki Veres Pál polgármesteri hagyatékán szeretne osztozni.

"Még azok is, akik mindent megtettek annak érdekében, hogy felelős munkáját megnehezítsék, majd ellehetetlenítsék. Bizonyítsák be, hogy alkalmasak a tisztség betöltésére, azzal,

hogy üzengetések helyett értelmes vitában próbálják megnyerni a választók szavazatát.

Mi Veres Pál polgármester közvetlen munkatársaiként, a város választott és hivatalban lévő alpolgármestereiként léptünk szövetségre azért, hogy a város működőképes maradjon és a Veres Pál által megkezdett építkezést folytathassuk. Az, hogy riválisaink a mi programunkból próbálnak építkezni, azt jelzi számunkra, hogy jó úton járunk."

Úgy vélik, a Függetlenek SZIVE polgármesterjelöltje, Varga Andrea Klára tisztessége, város iránti elkötelezettsége, az általa felépített eredményes szakmai munka példát jelent és reményt a folytatásra.

"Vele olyan várost építhetünk, ahol jó élni, fiatalnak lenni, családot alapítani és megöregedni. Mi ezt kínáljuk Önöknek. A nyilvános vitára polgármesterjelöltünk készen áll" - zárják a felhívást.

A Miskolc Tv vállalta, hogy közvetíti a vitát, amennyiben a jelöltek vállalják azt.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!