Ugrás a tartalomra

Cannes-ban is díjat nyert az ifjú miskolci színésznő

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 30. kedd 15:22
A mindössze 11 éves Balla Riana Emma a Legjobb Fiatal Színésznő kategóriát nyerte meg. 

Ahogyan arról korábban lapunk is beszámolt, fiatal kora ellenére számos szakmai elismerést tudhat magáénak a miskolci színész-énekes kislány, Balla Riana Emma. Ezúttal a Rift/ Rianás című filmben nyújtott alakításáért ismerték el: a Cannes-i Filmfesztiválon a rövidfilmek között indult alkotás kapcsán a Legjobb Fiatal Színésznőnek járó díjat nyerte el. 

„Óriási örömhírt szeretnénk ismét bejelenteni! Egy olyan filmfesztiválon díjat nyerni, mint a Cannes World Film Festival, ahol olyan világsztárokat díjaztak már, mint Bruce Willis, Clint Eastwood, Jennifer Lopez, Eric Roberts vagy éppen Robert F. Kennedy Jr. és mások, elmondhatatlanul nagy öröm számomra. Köszönöm, hogy méltónak találtak engem a "Legjobb Fiatal Színésznő" díjára! Köszönöm a csapatnak, akik mellettem állnak! És mindenkinek, aki drukkolt nekünk!” – fogalmazott facebook oldalán Balla Riana Emma. 

A Rift/Rianás forgatókönyvét a 11 éves Balla Riana Emma írta és a főszerepet is ő játssza benne, a kisfilmet édesanyja, az ifjú színésznő édesanyja és menedzsere, Daragó Laura rendezte. A Rianást mostanáig 97 nemzetközi díjjal ismerték el, az alakításáért Riana már 30-nál is több díjat nyert, egyebek mellett Chicagoban, Kanadában és New Yorkban is. 
 

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!