Ez az este nem csupán egy vacsora lesz, hanem egy ízekkel teli élmény, ahol a gasztronómia és a kreativitás találkozik.
- A várva várt vacsora minden egyes fogása gondosan megtervezett, valódi csapatmunka eredménye, az ételek abszolút illenek éttermünk arculatához. Vendégeink megtapasztalhatják a kivételes alapanyagok és az innovatív elkészítési módok harmóniáját – fogalmazott a Michelin ajánlott étterem Head Chefje, Gönczi Tamás.
Az este egyik fénypontja Rácz Jenő híres tanyasi csirkemelle lesz, amelyet árpagyöngy és petrezselyem kísér, Pecorino Romano sajttal megszórva. Az édesszájúak pedig a Bahia praliné és sós puncs fagylalt különleges párosításával zárhatják az estét.
Rácz Jenő X Avalon menü:
• Francia vaj, kovászos kenyér (by Avalon)
• Amuse Bouche (by Avalon)
• Kacsamáj, alma, kalács (by Avalon)
• Tanyasi csirkemell, árpagyöngy, petrezselyem, Pecorino Romano (by Rácz Jenő)
• Bahia praliné, törökmogyoró, sós puncs fagylalt (by Rácz Jenő)
A különleges vacsoraest nem csak a Michelin-ajánlott Avalon Hotel vendégeinek szól.
- A Michelin-csillagos séf által megálmodott gasztronómiai estre sok szeretettel várunk minden kedves vendéget Miskolcról és a környékbeli településekről is – hangsúlyozta Szepesi Gábor, gasztronómiai üzletág vezető. Hozzátette, a családokra is gondoltak: a vacsora ára tartalmazza az egész estés gyermekmegőrzést is.
Az esemény helyszíne az Avalon Ristorante, melynek címe: Miskolc, Iglói utca 15, 3519.
Előzetes asztalfoglalás szükséges, amihez minden további információt megtalál a weboldalon.