Ugrás a tartalomra

Egy perc Miskolc

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 17. péntek 16:27
Íme az elmúlt 24 óra legfontosabb helyi történései.

NÉZŐPONT
A kormány a saját elhibázott gazdaság-, és energiapolitikáját a brüsszeli szankciókkal magyarázza – Szilágyi Szabolcs szerint. Az önkormányzati képviselő az avasi lakótelep egyik lépcsőháza előtt hívta fel a figyelmet arra, hogy a nemzeti konzultáció és a plakátkampányok helyett nagyobb szükség lenne például az utak felújítására, a közlekedés fejlesztésére és a panelprogram folytatására.

SZÍNHÁZI OLIMPIA
Neves külföldi társulatok érkeznek az idén 200 éves Miskolci Nemzeti Színházba a következő hónapokban. A Nemzetközi Színházi Olimpia elnevezésű programsorozat részeként izraeli, svájci és román művészek is színpadra lépnek majd a miskolci közönség előtt. Itt lesznek továbbá a francia állami színház és a Kolozsvári Állami Magyar Színház társulatai is. 

KELLENEK PONTOK
A DVTK labdarúgói hazai pályán, a Miskolci Vízilabda Club csapata pedig idegenben folytatná győzelemmel bajnoki szereplését. A miskolci pólósok pénteken 19 órától kezdik meg pécsi vendégszereplésüket. Vasárnap délután pedig a labdarúgásé lesz a főszerep: a DVTK hazai pályán folytatja bajnoki szereplését, a 30 pontos hátrányban lévő Szentlőrinc ellen.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!