Ugrás a tartalomra

Fergeteges hangulatban dübörgött szombaton is a Miskolci Piknik

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. szeptember 22. vasárnap 10:50
A város legnagyobb őszi gasztronómiai fesztiválja és zenei parádéja még vasárnap is folytatódik.
Mocsári László képgalériája

Rengetegen érdeklődtek a Miskolci Piknik szombat esti finomságai és zenei programjai iránt. Mire besötétedett, már hömpölygött a tömeg a főutcán. Számos különlegesség, például robotemberek lepték meg az arra járókat. 

Emellett neves éttermek hozták el Miskolcra legkiválóbb fogásaikat. Az Erzsébet téri gasztroszigeten olyan sztárszakácsok főznek még vasárnap is, mint Mede Ádám, Michelin-csillagos séf, de az ismert helyi éttermek is bemutatják, hogyan készülnek specialitásaik. 

Szombat este az Szent István téren találkozhatott a közönség a tavaly látogatócsúcsot döntő Majkával, aki az idén is bebizonyította, hogy mindenki táncol. Előtte pedig Desh szállította magabiztosan a reggae és dancehall ritmusokat, a kukásautóból egyenesen a Miskolci Piknik Nagyszínpadára. 

A szombat a Villanyrendőrnél a Groovehouse, a Bonbon, Crotter x Varning zenéjétől volt hangos.

Természetesen a gyermekekről sem feledkeztek meg a programok összeállítói, hiszen a legkisebbeknek itt volt szombaton az Szent István téren Farkasházi Réka és a Tintanyúl. Vasárnap délelőtt pedig az Alma együttes lép fel kedves, mókás gyerekdalokkal. 

A vasárnap este sem lesz eseménytelen az Szent István téren, hiszen Geszti Péter: RAPül az idő programjával érkezik teljes karrierjét felölelő programmal, amiben lesznek Rapülők, Jazz+Az és Gringosztár dalok is bőséggel. Előtte pedig igazi banzájnak lehetünk majd tanúi, hiszen jön Hauber Zsolt X Bonanza Banzaii és megidézi a 90-es évek Magyarországának legnagyobb dark-wave slágereit. 

A Villanyrendőr vasárnap Bebéé, a Club 54-é és az Erős vs. Spigiby produkcióé. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!