Ugrás a tartalomra

Mutatjuk, hogyan változik a forgalmi rend hétvégén a Miskolci Piknik idején

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. szeptember 17. kedd 13:28
Az idei Miskolci Pikniket szeptember 20. és 22. között rendezik meg a belvárosban, a fesztivál helyszínein jelentős forgalomkorlátozásra kell számítani.
Nagy show volt a tavalyi Miskolci Piknik. Fotó: Mocsári László

Az érintett útszakaszok a Hunyadi János utca; Városház tér; Széchenyi István utca; Patak utca; Erzsébet tér; Kossuth Lajos utca; Szinva-terasz; Szemere Bertalan utca, Kazinczy utca, Kálvin János utca és Kálvin János utca szervizút.

Az ideiglenes forgalomkorlátozások az alábbi csomópontokban kerülnek kialakításra:

Hunyadi János utca és Bartók Béla tér, Dayka Gábor utca, Patak utca.

- 2024. szeptember 20-án 6:30-tól (szeptember 23. 08:00-ig) a Hunyadi János utca 2. sz. térségében a 3 mozgáskorlátozottak részére fenntartott várakozóhely a Bartók Béla tér irányában áthelyezésre kerül.

- Ugyanezen időtartamban a Hunyadi János utcai TAXI megálló a Dayka Gábor utca irányába költözik.

- A rendezvény ideje alatt, a Hunyadi János utca, a Széchenyi István utca felé, a Bartók Béla térnél lezárásra kerül, a lezárás időtartama: 2024. szeptember 20. 6:00 – szeptember 22. 24:00 között, legkésőbb a rendezvényterület leürüléséig.

- A Patak utcai díjfizetés ellenében igénybe vehető várakozóhely (Városház téri „kavicsos parkoló”) a Patak utcánál lezárásra kerül. A lezárás időtartama a fentivel azonos, azonban a zárása 2024. szeptember 19-én 8:00-kor történik.

Szemere Bertalan utca – Villanyrendőr.

- Lezárásra kerül a Szemere Bertalan utcának az Arany János utca – Széchenyi István utca közötti szakasza. A lezárás érinti a Nagy Imre utca Kazinczy Ferenc utca csatlakozását is.  

- A lezárás időtartama: 2024. szeptember 19. 23:00, de legkésőbb az utolsó autóbusz leközlekedését követően, – szeptember 23. 02:00 közötti időszak.

Kazinczy Ferenc utca, Nagy Imre utca, Déryné utca.

- A rendezvény betétprogramjának, az Antik Hétvége programjának időtartamára lezárásra kerül a Kazinczy Ferenc utcának a Régiposta utca – Széchenyi István utca közötti szakasza. Ebben az időtartamban a Nagy Imre utcáról a Kazinczy Ferenc utcára történő kihajtás tilos, az útcsatlakozás lezárásra kerül. A lezárás időtartama: 2024. szeptember 20. 6:30 – szeptember 22. 21:00 között.

Szeptember 20-án üzemkezdettől szeptember 22. üzemzártáig a Tiszai pályaudvar és Malomszög utca között villamospótló járatok közlekednek. A járatokat a Centrum megállóhelyet követően a 21-es autóbusz megállóhelyein lehet igénybe venni.

A részletes ismertetést, térképekkel lásd ITT. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!