Ugrás a tartalomra

Keressük a hónap sportolóját 

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 08. hétfő 09:50
Április 15-éig dönthetnek olvasóink arról, hogy a DVTK HUN-Therm, a DVTK Jegesmedvék U21, vagy Hajdu Áron legyen a hónap csapata, illetve sportolója márciusban.

A Minap.hu, valamint a Miskolc Televízió Sportpercek című műsora áprilisban is meghirdeti a Hónap sportolója / csapata szavazást, melyben olvasóink dönthetik el, hogy előző havi teljesítménye alapján melyik helyi sportoló, illetve csapat érdemes a megtisztelő címre. Szerkesztőségünk márciusban a voksolásra a DVTK HUN-Therm női kosárlabda csapatot, a DVTK Jegesmedvék U21-es jégkorong csapatot, valamint Hajdu Áront, a DVTK atlétáját jelöli. 

Mindamellett, hogy a DVTK HUN-Therm megnyerte az alapszakaszt, a Magyar Kupában ezüstérmet szerzett, egy hajszállal lemaradva az aranyról. Sőt, a kosárlabda csapat a bajnoki rájátszás első párosítását is sikerrel vette és bejutott a legjobb négy közé.

A DVTK Jegesmedvék U 21-es csapata ragyogó teljesítményével vívta ki, hogy bajnoki döntőt játszhasson. Az elődöntőben az Újpesti Akadémia ellen arattak győzelmet, az április 6-án kezdődő döntőt pedig a FEHA19 ellen játsszák majd.

Hajdu Áron, a DVTK atlétája 3 aranyérmet is szerzett az országos bajnokságon márciusban. Teljesítménye értékét mutatja, hogy 60 és 200 méteres síkfutásban is teljesítette az Európa bajnoki szintidőt.
A szavazatokat április 8-án, hétfőn reggel 9 órától április 15-e héfő 9-ig várjuk. 
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!