Ugrás a tartalomra

Május elején ABBA zenéktől lesz hangos a DVTK Aréna

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 08. hétfő 10:08
Az év egyik, ha nem a legegyedülállóbb eseménye érkezik májusban Miskolcra, a DVTK Arénába, ahol is a hatalmas rajongásnak örvendő ABBA zenékkel körítve kerül megrendezésre az ABBA Dance Show! (Támogatott tartalom.)
Abba dance show

Csodálatos táncosok, köztük Európa-bajnokok és országos bajnokok fogják szórakoztatni a kedves nézőket egy Mamma Mia! tematikájú tánc show keretein belül. A látványos színpadi elemek, flitteres ruhák és szórakoztató koreográfiák mellett az este színvonalát Nagymihály Balázs és Nagymihály-Szalai Ágnes Professzionális Magyar Bajnok versenytáncos páros, valamint a Montage Dance Center, illetve a Backstage SE tagjai fogják emelni. 

Sztárvendégekből sem lesz hiány, hiszen Magyarország egyik legnépszerűbb táncművésze Baranya Dávid is színpadra lép Litauszki Enikővel, illetve Dzsupin Ádám balett és latin táncművész fog Vincze Kitti oldalán elkápráztató koreográfiákat előadni. Különleges produkciójával igazi show hangulatot teremt majd Takács Noémi is, de a többi részlet maradjon meglepetés. A műsor Túri Lajos Péter koreográfus és táncművész rendezésében valósul meg, akinek a nevéhez köthető többek között a rengeteg színpadi musical koreografálása mellett, több televíziós showműsor táncos koreográfiái is.

Az ABBA slágerek köré épülő produkciót már most hatalmas érdeklődés övezi. A kedves érdeklődők május 11-én élhetik át ezt a csodálatos show-t, amely a nagysikerű film híres zenéit és táncjeleneteit fogja életre kelteni!

Már ma szerezze be jegyét, hogy le ne maradjon!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!