Ugrás a tartalomra

MiNap-indító 2024.04.25. - Időjárás, Levegőminőség, Útinform, Horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 25. csütörtök 08:02
Folytatódik a szeszélyes tavasz: az esernyőt ne hagyják otthon és a egyelőre a kiskabát is elfér még.
Fotó: Osztie Tibor

Időjárás

A HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzése szerint csütörtökön a felhős tájakon is szakadozik a felhőzet, és általában sok napsütés valószínű a gomolyfelhő-képződés mellett. Helyenként - nagyobb eséllyel nyugaton és északkeleten - valószínű zápor. Az északnyugati szelet a délnyugati és északkeleti tájak kivételével élénk széllökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű. Késő estére 3 és 9 fok közé hűl le a levegő.

Levegőminőség

Továbbra is kiváló a levegő minősége Miskolcon - írja a pmmonitoring.hu.

Útinform

A Miskolci Városgazda közlekedési információi következnek:

Csütörtökön, a nagy volumenű kátyúzás keretein belül, az alábbi helyszíneken történik munkavégzés,  időjárás függvényében:
Fazekas u.
Jókai u.
Olvasztár u.
Komlóstető u.
Vörösmarty M. u.
Soltész N. K. u.
Kiss tábornok útja
Bollóalja u.
Állomás tér

Félpályás terelésre lehet számítani:
Bartók B.u.5
Bartók Béla u. 39
Bollóalja u.83
Bodza u. eleje
Bors Vezér u. 62
Bükkszentlászló Fő út 9
Előhegy u. 20
Előhegy u. 68
Ernye bán u. 19
Eszterházy u.29
Finkey u. 10
Gárdonyi G. u. 22
Kis-Kőkötő – Miskolctapolcai út kereszteződés
Középszer u. 50
Liszt Ferenc  u. 26
Mikes K. u. 24
Perczel M.u. 24/a
Rácz Á. u. - Gyula u.
Tóth Pál u. 18
Szrogh S. u. 57
Zsolcai sor 162

Horoszkóp

Kos
Mások nemtörődömsége miatt nehezen haladsz a munkával, pedig nem szeretnél túlórázni. Ha kell, vedd elő a szigorúbbik feledet, és helyezz kilátásban szankciókat, de ne hagyd, hogy az legyen a vége, hogy más helyett is te végzed el a munkát, csak hogy szabadulj végre.
Bika
Izgalmas programot tervezel, de nem biztos, hogy társat is találsz hozzá, mert úgy tűnik, mindenki inkább a négy fal között pihenne. Kérdezz meg valaki olyat is, akivel korábban még nem terveztél közös programot. Ha igent mond, lehet, hogy kellemes meglepetésben lesz részed.
Ikrek
Valakivel bizalmas beszélgetést folytatsz, de az utolsó pillanatban úgy döntesz, mégsem adod ki magadat teljesen, és egy lényeges információt inkább elhallgatsz. Később kiderül, hogy ezt nagyon jól tetted, mert nagyobb biztonságban fogod érezni magadat.
Rák
Sok kisebb probléma is gyötör, de ezeket most félreteszed, mert egy nagyobb nehézséget kell megoldanod, és a helyzet nem tűr halasztást, azonnali döntésre van szükség. Amíg ezen dolgozol, ne gyötörd magad a többi gond miatt, mert csak szétforgácsolod a saját energiáidat.
Oroszlán
Úgy érzed, egyedül maradsz egy számodra fontos kérdéssel kapcsolatban, amiben pedig azt hitted, lesznek támogatóid. Ne rettenj meg a feladattól, ha csak egyedül is képviseled a véleményedet, idővel mindenki elfogadja és tiszteletben tartja az álláspontodat, ha kitartó vagy.
Szűz
Kicsit meginog ma az önbizalmad, úgy érzed, nem vagy formában, és attól félsz, hogy ezt mások is látni fogják rajtad. A magabiztos fellépésen sok múlik, és szerencsére van melletted valaki, akitől mindig kérhetsz egy kis bátorítást.
Mérleg
Hétvégére egy kisebb utazást tervezhetsz, amihez egyelőre azonban nincs túl sok kedved. Ha már megígérted valakinek a látogatást, akkor most ne mondd vissza, mert azzal nagy csalódást okoznál neki, és később te is kellemetlenül éreznéd magadat miatta.
Skorpió
Addig halogatsz valamit, amíg végleg kifutsz az időből, és ráadásul végül nem is tudod majd megmondani, miért nem fért bele a napodba ez a fontos dolog. Ideje kicsit összekapni magadat, és rendezni a gondolataidat, különben számodra fontos dolgokat bukhatsz el.
Nyilas
Bármennyire is szeretnél, ne nézz most hátra, mert a múlt terhei most nem bölcsességeket, hanem fájdalmakat ébreszthetnek benned, és ez nem segít, hogy a mostani problémáiddal erősebben, felkészültebben nézz szembe. Most csak előre figyelj.
Bak
Kellemetlen emberekkel hozhat ma össze a sors, de néha őket is el kell viselned, ha boldogulni akarsz. Szorítsd össze a fogadat, és mosolyogj, bármi is történik, a nap végére túl leszel a dolgok nehezén, és a célodat is elérheted. Azt pedig, hogy magadban mit gondolsz, senkinek nem kell tudnia.
Vízöntő
Sokat vársz el másoktól, igaz, úgy érzed, te is kiveszed a részed a feladatokból. Legyél türelmes, mert lehet, hogy másoknak most más, fontosabb teendői vannak, de ez még nem jelenti azt, hogy rád ne szánnának majd időt. Ne vedd személyes sértésnek, ha a türelmedet kérik.
Halak
Nehezen haladsz ma a munkával, mert egy kellemetlen körülmény feszélyez, de nem mersz róla beszélni senkinek. Jobb, ha találsz egy bizalmast, akinek kiöntheted a szívedet, és aki biztosít a támogatásáról, így némileg megnyugszol, és könnyebb lesz folytatni a napot.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!