Ugrás a tartalomra

Minap – Indító (2024.09.10.) – Időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. szeptember 10. kedd 07:55
Hűvös, nedves, kellemetlen, egyszóval őszi...

Időjárás

Nyugat felől fokozatosan szakadozik, csökken a felhőzet, így ma a Dunántúlon már csak gomolyfelhők zavarják időszakosan a napsütést, a keleti országrészben viszont még maradnak tartósan borult tájak is. A csapadékrendszer fokozatosan gyengül, a tartós eső legtovább északkeleten tart ki. Emögött elsősorban a Dunától keletre helyenként záporok is kialakulhatnak. Az északnyugati, északi szél a keleti harmad kivételével többfelé lesz erős, helyenként viharos. Késő délutántól kezd veszíteni erejéből a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 21 és 26 fok között valószínű, ennél hűvösebb idő a tartósan felhős, csapadékos keleti, északkeleti tájakon lehet. Késő estére 13 és 19 fok közé hűl le a levegő – írja a met.hu.

Levegőminőség

pmmonitoring.hu keddi mérési adatai szerint Miskolcon a levegőminőség minden városrészben jó. 

Horoszkóp

Kos

Úgy érzed, hogy önmagadat ismétled, pedig a körülmények változnak körülötted. Ne add át magadat ennek az érzésnek, ne feledd el, hogy fontos és hasznos amit csinálsz, és nagyon sokaknak te is nagyon fontos vagy.

Bika

Merd megosztani a gondolataidat valakivel, különösen, ha azok munkához kapcsolódnak. Jó esély van rá, hogy valaki ma fantáziát lát bennük, és még az is lehet, hogy ezen a napon előbbre léphetsz.

Ikrek

Érdekes jelenségek vesznek körül mostanában, és te kezded azt hinni, hogy üzenetet hordoznak. Vedd észre, hogy a választ, amit keresel, te magad találod ki, és te magad találod meg is.

Rák

Ne vesztegesd a napjaidat olyasmire, amit nem élvezel, vagy ami nem ad örömet neked. Ne feledd, hogy minden pillanat értékes, éld úgy, hogy örömöd maradjon utánuk, és ne bánd meg egyiket sem.

Oroszlán

Csak néhány perc lenne elintézni valamit, de nem akaródzik megtenni a dolgot. Adj magadnak időt, de ne húzd sokáig a feladatot, mert saját magadat lassítod le ezzel. Állj készen a következő lépésre.

Szűz

Ismét szembe kell nézned egy problémával, amit korábban már többször is megoldottál. Most azonban olyan ötleted támad, ami végleges megoldást hozhat, és tudod, hogy ezért mások is hálásak lesznek neked.

Mérleg

Sikerül egészen jól alakítanod a dolgokat, jobban is, mint remélted volna. Az elégedettség érzése más területeken is önbizalmat ad neked, és még az is lehet, hogy egy lendülettel több feladatot is ellátsz.

Skorpió

Ne akarj te lenni a válasz mindenre, hiszen neked is vannak korlátaid, még ha szereted is feszegetni őket. Fogadd el, hogy vannak dolgok, amiket jobb elengedni, különben kiszívják belőled az erőt.

Nyilas

Vannak dolgok, amiken nem változtathatsz, ezt neked is el kell fogadnod. Amit viszont alakíthatsz, attól ne rémülj meg, és ne hagyd, hogy a saját kétségeid bénítsanak meg a kihívás előtt.

Bak

Gyorsan akarsz cselekedni, de van, amikor nem ez a legjobb megoldás. Néha jobban teszed, ha kivársz, amíg eljön a megfelelő pillanat, és akkor csapsz le az alkalom kínálta lehetőségre.

Vízöntő

Sokan vannak körülötted, akik a bukásodat akarják látni, de még többen, akik melletted állnak, és hisznek abban, hogy minden sikerülhet. Rájuk figyelj, és rájuk támaszkodj, ha biztatásra van szükséged.

Halak

Még nem sikerült egészen megszoknod és felmérned egy új helyzetet, de ez nem jelenti azt, hogy nem is fogod. Legyél egy kicsit türelmes önmagaddal, ahogyan másokkal is az lennél hasonló esetben.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!