Ugrás a tartalomra

Minap – Indító (2024.09.17.) – Időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. szeptember 17. kedd 07:15
Őszies lesz az idő, reggelre pára, köd, délután napsütés jöhet, de legalább kedden már megszűnik a fronthatás.
Induljon a nap. Fotó: Osztie Tibor

Időjárás

Kedden már sokfelé kisüt a nap, és már csak helyenként, elsősorban északon, északkeleten fordulhat elő kisebb eső, zápor. Mérsékelt, helyenként élénk lesz az északkeleti szél. Reggelre többfelé pára, köd képződik. Hajnalban 5-12, délután 16-23 fok várható - írja az idokep.hu

Orvosmeteorológia

Kedden már megszűnik a fronthatás. Hideg lesz a reggel, és többfelé képződhet pára, köd, emiatt felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak. A ködfoltok feloszlása után gyorsan melegszik az idő, ami vérnyomás-ingadozást, keringési panaszokat, rosszullétet okozhat. Többfelé kisüt a nap, ami jó hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre. A hideg, nyírkos hajnali órákban érdemes lesz kicsit rétegesebben öltözködni.

Közlekedésmeteorológia

Kedden kezdetben pára, köd várható, ami korlátozott látásiviszonyokat okozhat több helyen. Délután már túlnyomóan száraz, napos idő jön, helyenként északon, északkeleten lehetnek esőtől, záportól vizesek az utak. Az északkeleti szél néhol megélénkül, ami kissé csökkentheti a járművek menetstabilitását.

Levegőminőség

A pmmonitoring.hu kedd reggeli mérési adatai szerint Miskolcon a levegőminőség minden városrészben jó. 

Horoszkóp

Kos
Mindent alaposan eltervezel, de valami vagy valaki megzavarhatja a terveidet. Próbáld ezt elengedni, és nem további feszültségeket gyártani, mert ezzel csak önmagadnak ártasz ahelyett, hogy a céljaidra figyelnél.

Bika
Nem biztos, hogy most minden körülmény a legideálisabb, de el kell tudnod fogadni, hogy most ezzel kell dolgoznod. Ha nem ellenkezel, meg fogod találni azt a hangulatot, ami átsegít a helyzeten.

Ikrek
Szükséged van arra, hogy egy kicsit egyedül lehess, mert így tudod csak igazán önfeledten átgondolni a dolgaidat, és nem arra figyelni, hogy mások mit várnak tőled. Ne feledd, hogy a magad ura vagy.

Rák
Egy kedves jelenet megmelengeti a szívedet, ugyanakkor elgondolkodtat, hogy vajon te is átélhetnél-e hasonlót valaki mással. Ha jól válogatod meg azokat, akik körülötted vannak, akkor ennek nem lesz akadálya.

Oroszlán
Igyekszel őszinte lenni valakivel, de ez azt is jelentheti, hogy egy kicsit ki kell lépned a komfortzónádból, és olyasmikről is beszélni, amikről korábban nem beszéltél. Lehet, hogy a dolog megéri ezt az árat.

Szűz
Valami sok figyelmedet vonja el, pedig a dolog egyáltalán nem olyan jelentős, mint amilyennek elsőre látszik. Ne hagyd, hogy többet kivegyen belőled, mint amennyit a probléma érdemel.

Mérleg
Ne feledd, hogy fontos az, amit csinálsz, és nem hagyhatod másoknak, hogy ők mondjanak efölött értékítéletet. Ha te bízol abban, hogy jó úton haladsz, akkor az eredmények is érkeznek majd.

Skorpió
Megerősítésre vársz, arra, hogy valaki azt mondja, helyesen cselekszel. Nem biztos azonban, hogy ez most valóban sikerülni is fog, lehet, hogy önmagadból kell most erőt merítened.

Nyilas
Átmenetileg jól alakul valami, de te is érzed, hogy hosszabb távon ez nem lehet megoldás. Mindent meg kell tenned azért, hogy bebiztosítsd a jövődet, és gondoskodj arról, hogy az irányítás később sem csúszik ki a kezedből.

Bak
Szívesen segítenél valakinek, de a te lehetőségeid is végesek, és nem tudod, hogy mi az, amit megtehetnél még az ügyben. Merd kimondani, ha úgy érzed, hogy itt neked ki kell szállnod a dologból.

Vízöntő
Ne siettess semmit, a dolgok, ha lassan is, de maguktól is alakulnak, és talán ez a legjobb, ami most történhet veled. Így is haladsz a céljaid felé, de közben egy kis pihenésre is marad időd.

Halak
Várakozó álláspontra helyezkedsz, azt szeretnéd, hogy először valaki más mondja ki, mit gondol egy dologról. Ha azonban te nem cselekszel, akkor talán ő sem fog, és a helyzet nem mozdul előbbre. (bien.hu)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!